• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2019

12:46

(VIDEO) OVAKO PUCA FK-3! O ovom sistemu će danas u Pekingu pregovarati Si Đinping i Vučić!

Politika

(VIDEO) OVAKO PUCA FK-3! O ovom sistemu će danas u Pekingu pregovarati Si Đinping i Vučić!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Pekingu gde će danas sa predsednikom Kine Si Đinpingom pregovarati o raketama FK-3, kineskoj verziji S-300

Vučić će u Kini učestvuje na forumu Forumu '"ojas i put", a sa kineskim predsednikom razgovarati o učvršćivanju strateške saradnje u tri oblasti od presudnog značaja za Srbiju, kada će i pregovarati o ovom raketnom sistemu.

FK-3 je PVO sistem koji predstavlja kinesku verziju S-300.

IZ DALEKOG PEKINGA STIŽU BAŠ DOBRE VESTI ZA SRBIJU! Si nam šalje nove dron-bombardere! Pregovara se i o raketama FK-3, kineskoj verziji S-300!

 

Njegov domet je i do 100 kilometara, a istovremeno može da gađa šest ciljeva, i to sa 12 raketa!

Može da gađa borbene helikoptere, stelt avione, bespilotne letelice, krstareće rakete.

Ovaj sistem je otporan na elektronsko ometanje pošto ima dva načina vođenja raketa.

Pogledajte kako puca FK-3:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikromanov6

pre 4 godine

kupiti odmah jer je vec kasno,,mozda ce amerika vrsiti pritisak,jer spremaju,upad sa siptarima na sever kosova sto znaci rat,,a rat bez pvo,,nas je kotao 100,milijardi dolara,,zato kupiti sa isporukom,za 30 dana,,

Mica

pre 4 godine

Ovaj se sistem nije do sada koristio u borbi. S 300 jeste u Siriji i to vise puta i odlicno se pokazao. Pametnom dosta.

Marko

pre 4 godine

Ma, psuti Ruse. Jaki su na prici, ali ako nemaju interesa ima samo da zavlace. Pogledaj sa tenkovima koje su obecali..Ni traga ni glasa..Ove Migove nisu ni blizu podigli na 4+ generaciju, a kako stvari stoje i nece. Dok nas oni naoruzaju izgubicemo i Shumadiju. Oni da zaista zele da pomognu, izvadili bi 0.5% iz svojih magacina, naoruzanja koje i ne upotrebljavaju, te poslali nama. A, mi bi sa tom opremom bili gazde u ovom delu sveta i tesko bi nas ko napao. Ovako, okrenimo se mi Kini...Njima vise verujem/

Dec

pre 4 godine

A zašto Rusi uporno odbijaju da nam prodaju s-300, koji je još iz sovjetske ere, pa moramo da kupujemo kineske kopije?

Smrad

pre 4 godine

Boli NATO neka stvar za S-300. Ispale oni 100 tomahavka odjednom pa nek ih S-300 presretne opet će ih se pola provući i napraviti štetu

Dec

pre 4 godine

Zašto Rusi odbijaju da nam prodaju s-300, koji je ionako krš iz sovjetskog vremena, već kupujemo kineske kopije Imao sam komentar pre 5 sati i niste mi objavili, i posle vi pričate kako niste tabloid u funkciji vlasti.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija