• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2019

16:11

VUJOVIĆ: Sramni napadi na Vučićevu porodicu!

Politika

VUJOVIĆ: Sramni napadi na Vučićevu porodicu!

Podeli vest

Irena Vujović, članica Predsedništva SNS najostrije je osudila, kako kaže, sramne napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića koji su, konstatuje, sve učestaliji i žešći

 

- U trenucima kada se predsednik Vučić snažno, delotvorno i odgovorno bori za budućnost Srbije nekakvi kvazi novinari i plaćenici na listama tajkuna koji su opljačkali ovu zemlju, režiraju i plasiraju laži i uvrede na račun njegove porodice. Nedopustivo je da se bilo čija porodica zloupotrebljava zarad političke borbe - navela je Vujović u saopštenju dostavljenom medijima.

VUČIĆA LOME TEŠKIM LAŽIMA O SINU I BRATU! Đilasovci i stranci otpočeli psihološki rat

Vujovićeva ističe da je cilj takvih neosnovanih i orkestriranih napada još jedan pokušaj destabilizacije Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 4 godine

Strašno je koliko nam napadaju predsednika ti fašisoidni fašisti. Lepo je rečeno da je Andreju falsifikovana lična karta, a da je Danilo slučajno bio pored onih probisveta na tribinama. I šta im tu nije jasno?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija