• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

25.04.2019

18:43

OPŠTINSKI ODBORI SNS SA KIM: Vučića napadaju narko dileri i politički paraziti

Politika

OPŠTINSKI ODBORI SNS SA KIM: Vučića napadaju narko dileri i politički paraziti

Podeli vest

Dok se za Srbiju i srpski narod bori kao lav na svim frontovima, politički paraziti bezobzirno, podmuklo i kukavički napadaju predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu u nameri da oslabe Srbiju, kažu predstavnici OO SNS KiM u svom saopštenju koje u celini prensimo

- Sramno je da se za napade na porodicu predsednika Vučića koriste najprimitivnije uvrede, laži i insinuacije. Ove političke kukavice su toliko hrabre da su čekale da predsednik Vučić ode čak u Kinu kako bi ispisali ove nebuloze za članove porodice predsednika Vučića.

I nije sloboda govora vređanje najviših predstavnika srpske države, niti je demokratija ovo što danas rade pojedinci, instruisani ko zna od koga, a u korist onih koji bi da Srbiju vrate u ruke neodgovornih pojedinaca koji su srpski narod doveli do ruba propasti.

Opštinski odbori Srpske napredne stranke sa Kosova i Metohije pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da istraje u borbi za budućnost Srbije, a nadležne organe pozivamo da spreče napade na najviše predstavnike srpske države i članove njihovih porodica, kažu iz Opštinskih odbora SNS sa Kosova i Metohije


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija