• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2019

14:25

POKRET SOCIJALISTA: Tačijevi Srbi protiv razgraničenja

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Tačijevi Srbi protiv razgraničenja

Podeli vest

Srbi koji podržavaju Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja bili su i biće protiv ideje o razgraničenju sa "velikom Albanijom" i protiv svake ideje koja podrazumeva zaštitu i napredak Srbije, saopštio je danas Pokrajinski odbor Pokreta socijalista Kosova i Metohije


"Za Momčila Trajkovića bi najbolje bilo da se Srbija ne razgraniči sa Šiptarima, da sve ostane onako kako jeste, da Šiptari dobiju sve, a Srbija apsolutno ništa osim novih nemira, napada i pretnji, tako bi on mogao da završi ono što je započeo preprodajom srpskog zemljišta u Gračanici Šiptarima".

Kako je navedeno u saopštenju, kada god su "privatni Srbi Tačija i Haradinaja" bili izričito protiv neke ideje i odluke, to su uvek bile dobre odluke za Srbiju i njene građane.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cane

pre 4 godine

gle budala opet dele srbe na jednostavno reci jedan deo politicara iy redova srbskog naroda priklanja se albanskoj politici i podryava njihov program ,a ne tacijevi srbi, djilasovi srbi itd.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija