• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

02.05.2019

17:25

GRADONAČELNIK GRAČANICE POPOVIĆ: Sprečićemo krađe, KP i KFOR da povećaju prisustvo na ulicama grada

Politika

GRADONAČELNIK GRAČANICE POPOVIĆ: Sprečićemo krađe, KP i KFOR da povećaju prisustvo na ulicama grada

Podeli vest

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović zatražio je od KP i KFOR-a da povećaju prisustvo svojih pripadnika na ulicama ovog grada jer se, kako je rekao, u poslednje vreme dešavaju krađe zbog kojih su građani uplašeni i zabrinuti za svoju bezbednost

On je održao sastanak sa komandirom policijske stanice u Gračanici Bratislavom Trajkovićem i italijanskim pukovnikom KFOR-a Nikolom Peronijem od kojih je tražio da preduzmu sve neophodne mere kako bi sprečili krađe i kako bi se građani bezbednije osećali.

Popović je, navodi se u saopštenju, rekao da "nikome neće biti dozvoljeno da pljačka naš narod u Gračanici."

- Građani treba da prijave sve sumnjive situacije i osobe za koje misle da se bave kriminalnim radnjama jer Gračanica je naša kuća i mora da se zna red. Policija sve te navode treba da proveri i tako ćemo doći do rezultata. Ovu situaciju moramo ozbiljno shvatiti, ne smemo da dozvolimo da izmakne kontroli, rekao je Popović koji je sinoć i tokom dana obisao porodice koje su bile na meti lopova.

Foto: A.G.

 

On je kazao da je bezbednosna situacija bitan faktor za opstanak i ostanak naroda na ovom prostoru.

- Zbog toga smo dužni da imamo stalnu komunikaciju i da se brinemo o njima, ne samo kada je bezbednosna situacija u pitanju, već i njihova egzistenicija. Mora se povećati broj pripadnika policije jer je Gračanica teritorijalno velika, kazao je Popović.

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković saglasan je sa konstatacijom da je potreban veći broj pripadnika policije.

- Izvršena je kategorizacija radnih mesta policijske stanice u Gračanici i u narednom periodu biće povećan broj policijskih službenika, rekao je on.

Na sastanku je za 8. maj dogovoreno održavanje sednice Odobra na kojem će biti predstavljen detaljan izveštaj policije
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija