• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.05.2019

18:18

KADRI VESELJI: Suspendovaćemo takse, to od nas traži predsednik SAD

Politika

KADRI VESELJI: Suspendovaćemo takse, to od nas traži predsednik SAD

Podeli vest

Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji, izjavio je da je uvozna taksa za srpsku robu jedna od najvažnijih odluka vlasti u Prištini, ali da ona sada treba da bude suspendovana, zbog zahteva iz Vašingtona.

Zato što je to zahtev koji dolazi iz SAD, predsednika Donalda Trampa, a ne zbog Srbije i predsednika Aleksandra Vučića", rekao je Kadri Veselji prištinskoj TV Klan.

Tvrdi da se odluka o tarifi sada koristi za internu upotrebu.

- Ja sam bio taj koji je predložio odluku. I nakon pisma i zahteva od SAD, predsednika Donalda Trampa, rekao sam da tarifa neće biti ukinuta, ali da ona treba da bude suspendovana na 120 dana. Ne treba da se protivimo SAD - rekao je Veselji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 4 godine

Ovi POLITICARI siptarski, prolupali 1000%. Ne znaju vise "gde ce" i kako da se "operu" !!! Samo vi zlikovci, mafijasi i propalice ukinite TAKSE, makar to bilo i zbog Trampa, jebo' vas on, kad Klinton nece i nesme , da jos vise ne "oboli" !!!

Dragojlo

pre 4 godine

Eeee Veselji koja bruka!!!Ne znate kako da se odbranite pa kazete da trazi prdesdnik SAD!!!

Borac

pre 4 godine

Zatvor je spreman za tebe, raduje se Srbija i gradjani da te isprate na zasluzeni odmor, ali tvojim stopama ce otici mnogi Šiptarski teroristi i banditi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija