• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.05.2019

22:13

PRIŠTINSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Kadri Veselji otputovao za Hag,  LJUT NIJE DAVAO IZJAVE

Politika

PRIŠTINSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Kadri Veselji otputovao za Hag, LJUT NIJE DAVAO IZJAVE

Podeli vest

Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji krenuo je za Hag, preko Ljubljane, zajedno sa još četiri osobe, piše prištinska Gazeta ekspres pozivajući se na svoje izvore

Kako navodi list, avion za Ljubljanu poleteo je sa aerodroma u Prištini u 14:45 časova. 

Gazeta Ekspres je ranije danas, pozivajući se na izvore u Specijalnom tužilaštvu, koji istražuje zločine pripadnika tzv. OVK, javio da je Veselji pozvan na saslušanje kao osumnjičeni. 

List navodi da se očekuje da Veselji danas otputuje u Hag, gde ga tužioci Specijalnog tužilaštva čekaju na razgovoru.

Gazeta ekspres dodaje, pozivajući se na izvore u Specijalnom tribunalu, da se očekuje da će ga tužilac Specijalnog tužilaštva Džon Smit saslušati kao osumnjičenog. 

List navodi da je nije uspeo da dobije izjavu Veselija tim povodom. 

 

KADRI VESELJI: Suspendovaćemo takse, to od nas traži predsednik SAD



Ekspres podseća da je pre nekoliko nedelja, pozivajući se na izvore iz Specijalnog tužilaštva, javio da postoje optužnice koje se tiču visokih lidera tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, uključujući Veseljija i Hašima Tačija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija