• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2019

16:44

TAKO ĆE I DA PROĐU! Smejali su se Saši Jankoviću kad je sam protestovao ispred Predsedništva, a sad njih desetak kisne pod šatorom!

Politika

TAKO ĆE I DA PROĐU! Smejali su se Saši Jankoviću kad je sam protestovao ispred Predsedništva, a sad njih desetak kisne pod šatorom!

Podeli vest

Ne tako davno, tačnije prošlog leta, bivši lider PSG Saša Janković je gotovo sam u Pionirskom parku ispred zgrade Predsedništva protestovao protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i bio predmet sprdnje Đilasovih i Jeremićevih tviteraša. Danas kad nekoliko njihovih pristalica kisne ispod šatora u istom tom Pionirskom parku, Đilasu i Jeremiću nije do smeha


Slika Saše Jankovića koji se sa megafonom u ruci svađa sa ulaznim vratima u Predsedništvo Srbije bila je odličan povod "uticajnim tviterašima" za opštu sprdnju na toj društvenoj mreži.

Tog jula i avgusta 2018. godine, Đilas i Jeremić su najverovatnije uživali u luksuznim letovalištima, a danas kad su se oni dosetili da glume ljutu opoziciju, njihova "šator akcija" neodoljivo podseća na tadašnjeg "usamljenog" Jankovića.

Sada desetak Đilasovaca kisne ispod šatora u tom istom Pionirskom parku i više im nije do smeha i sprdnje jer su svesni da će njihova akcija proći kao i Jankovićeva svađa sa ulaznim vratima u Predsedništvo Srbije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

Vučiću je bilo ispod časti da razgovara sa Sašom Jankovićem, sada su mu pod prozor došli ovi drugi. Sa istim problemima građana na koje je podsećao Janković. Samo što je Srbija prošle godine bila pridavljena dijalogom oko KiM koji je sprovodio Vučić nad njom i u njoj, pa nije mogla da pruži podršku Jankoviću. Bilo je previše druge muke. Sada je drugačiji trenutak i Srbija pruža podršku protestima i građanima. Sve se sprovodi mirno i civilizovano. A ti Vučićeviću bolje pokaži solidarnost prema koleginici Maji Pavlović koja štrjkuje glađu jer joj je uskraćeno pravo na rad. Možda će jednog dana ista takva podrška biti potrebna tebi. Kolo se okreće. Budi čovek, ako već nisi profesionalac već propagandista. Iako i ti radiš za koricu hleba sa Vučićevog stola.

Ljubiša

pre 4 godine

Janković bar nije pio,a o čemu sa ovima da priča,o pivu?Po tebi pitanje KiM.je sad rešeno?E,pa nije...šta ima da priča sa fašistima,lopovima i belosvetskim muljatorima?Ajde svi da štrajkujemo gladju kojima se nešto ne svidja.Gde je bila ta dočna kad su Zveri napali novinarke da im pruži podršku?Gde je bila dotična kad Vučka i te novinare proglašavaju nepodobnim?

Kokica

pre 4 godine

Ovu "Slađu" si izmislio, sam si protiv sebe počeo da pišeš "cretino"! Čekiraj ti mesto u avionu za beg i proveravaj to, možda ti neko sedne na medto a tebe ostave ovde. Neko uvek najebe, znaš za toliko.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija