• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2019

19:13

(FOTO) SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA! Sašu Jankovića opozicija proglasila BUDALOM kada je postavljao pitanja ispred Predsedništva, a ONI DANAS ISTO TO RADE!

Politika

(FOTO) SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA! Sašu Jankovića opozicija proglasila BUDALOM kada je postavljao pitanja ispred Predsedništva, a ONI DANAS ISTO TO RADE!

Podeli vest

Nekadašnji lider PSG Saša Janković prošlog leta protestovao je ispred Predsedništva protiv predsenika Srbije Aleksandra Vučića kada se cela opozicija sprdala sa njim, a danas isto to oni rade

Janković je tokom svojih protesta ispred Predsedništva, često postavljao table sa pitanjima upućenim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Foto: Informer

 

Tada, pre oko godinu dana, pristalice opozicije su ga zbog toga nazvale budalom i podsmevali su mu se na društvenim mrežama. 

Foto: Informer

Danas su ono razapeli šatore ispred Predsedništva i postavili table sa pitanjima za Aleksandra Vučića. 

TAKO ĆE I DA PROĐU! Smejali su se Saši Jankoviću kad je sam protestovao ispred Predsedništva, a sad njih desetak kisne pod šatorom!

 

Sada im ta ideja nije "budalaština", a do pre godinu dana su mislili drugačije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija