• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.05.2019

15:37

VELIKA NEMAČKA INVESTICIJA STIŽE U SRBIJU! Vučić se sutra sastaje sa vlasnikom velike kompanije visoke tehnologije!

Politika

VELIKA NEMAČKA INVESTICIJA STIŽE U SRBIJU! Vučić se sutra sastaje sa vlasnikom velike kompanije visoke tehnologije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa nemačkim investitorom koji će u Srbiji uložiti u visoke tehnologije, saopštila je danas Pres služba predsednika Republike


Tim povodom, predsednik Srbije i nemački partner održaće konferenciju za novinare.

U saopštenju nije precizirano o kojoj kompaniji je reč.

Vučić je dolazak nemačkog investirora, čije se ime još drži u tajnosti, već najavljivao proteklih dana, ističući da će u utorak, imati odličnu vest o novoj visokotehnološkoj investiciji u Srbiji.

Njen dolazak će promeniti poziciju Srbije na mapi najvažnijih investicionih destinacija na starom kontinentu.

Reč je o fabrici najviše tehnologije, u kojoj će biti zaposleni i, prema njegovim rečima, veoma dobro plaćeni srpski inženjeri.

Fabrika će biti u blizini Beograda, južnom Banatu ili Sremu.

- Milslim da je Pančevo i okolina Pančeva za njih idealno mesto. Govorićemo o tome u utorak. Mnogo sam radostan zbog toga, jer će to pokazati Evropi i svetu da možemo da radimo najfiniju tehnologiju, a ne ono što bi zahtevalo nikakvo znanje i samo radnu snagu - istakao je nedavno Vučić.

Velika ulaganja sa velikim izvoznim potencijalom, to je ono što nam popunjava budžet i daje nam novac da povećavamo plate i penzije i da radimo nove puteve, pruge, dodao je takođe Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

Sjajna vest dolazak kompanije iz Nemačke. Još da predsednik Srbije prestane da ozleđuje dušu Srbije i biće sve u redu.

Sveta

pre 4 godine

Nije u Sremu ali je u Juznom Banatu. Sto kazu nije dovoljno procitati nego treba i razumeti sta si procitao... LoL :)

mihajlo

pre 4 godine

Ipak predsednik Vučić, našao investitore za visoko- obrazovni kadar, naše omladine, stiže nova investicija za nova radna mesta u IT , tehnologiji.

Saradžogla

pre 4 godine

Ja sam više puta pisao da jedva čekam miran život pod stare dane i da neznam kuj mi je Predsednik države.A ovaj naš baš zapeo?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija