• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

07.05.2019

20:12

VEST O MTU AERO ENGINES JEDNA OD GLAVNIH TEMA U SVETSKIM MEDIJIMA! Na vodećim avio i ekonomskim portalima svi pišu visokotehnološkoj investiciji u Srbiji!

Politika

VEST O MTU AERO ENGINES JEDNA OD GLAVNIH TEMA U SVETSKIM MEDIJIMA! Na vodećim avio i ekonomskim portalima svi pišu visokotehnološkoj investiciji u Srbiji!

Podeli vest

Na vodećim avio i ekonomskim portalima u svetu, vest o dolasku MTU Aero engines u Srbiju, nemačke kompanije koja je vodeći je proizvođač avio motora i globalni igrač u toj industriji, jedna je od glavnih informacija danas!

U Beogradu je danas potpisan Memorandum o razumevanju Ministarstva privrede i Privrednog društva MTU Aero Engines AG, kompanije koja će investirati u Srbiji u visoke tehnologije.

MTU AERO ENGINES! Šta je i čime se bavi visokotehnološka kompanija koja dolazi u Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao da je u Srbiju stigla najmodernija kompanija u avioindustriji i da jedna trećina svih letelica u svetu ima delove te komapnije. 

Informacija da je MTU Aero Engines došla u našu zemlju odjeknula je i na najeminentnijim portalima koji se bave aktuelnim temama iz svetske avio industrije i ekonomije.

(VIDEO) VUČIĆ: Danas je veliki dan za Srbiju - STIŽE NAM "MTU AERO ENGINES"!

Portal Aviator navodi da kompanija MTU proširuje svoju mrežu poslovanja otvarajući novu fabriku za održavanje i servis motora u Srbiji.

Foto: printscreen

"Airline economics" takođe kao jednu od glavnih vesti danas navodi odluku MTU da proširuje poslovanje upravo u Srbiji.

Foto: printscreen

"Bart international" među najnovijim informacijama prenosi vesto o dolasku MTU u Srbiju, dok "Market screener" naglašava da MTU namerava da investira na lokaciji u okolini Beograda. 

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 4 godine

Opa znači veće plate,penzije,blagostanje,zlatno doba....Švajcarci nam zavide,Nemci traže naše državljanstvo,Japanci kopiraju radne navike... razbijamo...

JBS

pre 4 godine

Како Вучко ради биће и тога.

Milan

pre 4 godine

Ал' си пакостан,да не кажем право си зло од човека!!!!!

Nik

pre 4 godine

Kako ne uze za primer bugarsku rumuniju makedoniju i nase okruzenje...nego najbogatije zemlje...oces da budes kao svajcarac pa neces biti nikada pacijentu...za ovakve investicije se kaze hvala...ne kmeci se...kmekmekme

micko

pre 4 godine

samo me zanima da li su dosli radi jetine radne snage ili nemci vole nas jer negujemo prijateljske odnose vec deceniama

mihajlo

pre 4 godine

Počinjemo i sa avio- industrijom, posao za mlade visoko-obrazovane ljude.

Sasa

pre 4 godine

Još jedan mozak. Šta te sprečava da odeš u sve te države da im pomogneš prodajući pamet.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija