• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2019

16:25

JURILI SU ME I VREĐALI, NIKOGA NISAM HTEO DA POVREDIM! Superdeka sa Trga republike dao izjavu policiji!

Politika

JURILI SU ME I VREĐALI, NIKOGA NISAM HTEO DA POVREDIM! Superdeka sa Trga republike dao izjavu policiji!

Podeli vest

"Superdeka" koga su danas na Trgu repunlike napali Đilasovi i Jeremićevi huligani, predvođeni predsednikom opštine Stari Grad Markom Bastaćem, rekao policiji nakon incidenta da je samo želeo da se zaštiti u samoodbrani, jer se uplašio kada su ga dvojica momaka pojurila, napala i vređala

Kako saznajemo, stariji Beograđanin Strahinja R. (68), dao je izjavu u policiji u kojoj je detaljno opisao šta se dešavalo u blizini Trga republike i kako ga je Marko Dragoslavić, član Opštinskog odbora Jeremićeve Narodne stranke na Zvezdari, psovao i vređao.

Kako ističe naš izvor, on je u policiji ispričao da je išao na prevoz ka liniji broj 26, i da je prolazeći pored Narodnog pozorišta video je Simu Spasića i čuo kako govori megafonom: "Sramota je šta rade zbog žrtava na Kosovu".

- Strahinja R. je rekao da je prišao Spasiću, potapšao ga po ramenu, i rekao da je potpuno u pravu. Naglasio je da je tada primetio da ga neki dečko snima telefonom. Upitao ga je zašto to radi, na šta on nije hteo da odgovori. Drugi momak koji je bio sa njim u društvu i koji ga je, kako kaže isto snimao, odgovorio mu je "Zašto da te ne snima" - ističe naš izvor.

(VIDEO) SUPERDEKA RASTURIO ĐILASOVOG I JEREMIĆEVOG HULIGANA! Nasilnik ga psovao i napao pa od deke dobio nokaut!

On objašnjava da je Strahinja R. ispričao da su nakon toga su počeli da ga vređaju, a kada su krenuli za njim ka Francuskoj ulici, okrenuo se, jer se uplašio da će ga povrediti.

- Dekica je naglasio da nije imao nameru nikoga da povredi i da je sve bilo u samoodbrani, jer su dvojica momaka krenuli da ga jure i da ga vređaju. Zato se uplašio, postavio ruku kako bi se zaštitio i tada je odgurnuo jednog napadača od sebe, nakon čega je on pao na ogradu - navodi naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vale

pre 4 godine

dokle mi da trpimo više ovaj bezobrazluk maria bastača?

branko1

pre 4 godine

Bravo majstore,ti "heroji"i ne zaslužuju nešto drugo.Neka maltretiraju svog oca , majku,dedu,babusestru,ženu I decu,ološi I fukare,a nas neka ostave na miru.Jer kada nama prekipi skupljaće svoje delove po Beogradu I Srbiji.Neka dobro razmisle o ovome što sam napisao,ni malo nije šala,a nama je vec preko glave njihov bezobrazluk

rambo

pre 4 godine

Bravo deda,ovaj picipevac sto psuje i ku..i se, je bolji zamah zasluzio!!

Nesa

pre 4 godine

Kako ga je lako udario sa crnom ga zemljom sastavio.

Kalimero

pre 4 godine

Bravo Srahinja, ruka ti se pozlatila, kad neće policija da razjuri tu bagru bar neko da im razbije nos

Nenad

pre 4 godine

Pa sta je trebalo,da pusti budalu da nasrce i vredja. Neka odlezi malo na toj ogradi i opameti se,pa mozda posle ovoga,pocne da postuje starije od sebe.

Ljubiša

pre 4 godine

???Pa ovaj nije znao za sebe bar 2-3 sata.???.Neka dodje sutra po repete,samo neka bira nekog starijeg???.

KoleM

pre 4 godine

uplašio se da ga ne napadnu a svo vreme on preteći podiže ruku na njih. Prvi udara.

koki

pre 4 godine

Budala, prvi udara. Nanosenje telesnih povreda. Placace odstetu do kraja zivota.

prolaznik

pre 4 godine

A ti, rode, kad te neko dzukacki psuje i zaleti se na tebe, sacekaj da te jos i udari. Po tvojoj logici, kad neko potegne pistolj, treba sacekati iu dok ne opali prvi metak pre nego sto se reaguje.

Mare

pre 4 godine

У ком свету ту живиш ? Не него трба да га понизе и да му згазе људско достојанство ... Тај се и залетео не зато што је храбар и насилан него зато што је лоше проценио ...

BGD

pre 4 godine

Bravo majstore! Ako bude nekih pravnih posledica, ja placam kaznu!

Rajko

pre 4 godine

Od čega žive ovi ljudi kad su tako dokoni.Ko im daje pare.Ne razumem vlast što dozvoljava da grupica maltretira većinu.Znaju da je to zona povečanog rizika zašto nisu snimili ceo slučaj.

Penzionerj

pre 4 godine

Umesto da policija hapsi nasilnike, oni privode starijeg coveka koji je radio njihov posao. Hocete velike plate, sto odela, jeftine stanove. Cemu to kada narod mora sam da se brani od ulicnih razbojnika. Mnogo ste hrabri nad starcima.

maliVUK

pre 4 godine

Ala ga je odalamio,hahahaha,u momentu ga čikac vratio na fabričko podešavanje. Pa šta bi bilo da je mangup naleteo na pravog "SNS batinaša",a ne na čikca?!

Lola

pre 4 godine

Gos'n Strahinja, vi ste moj idol! Sto ga ne odalamiste jos koji put...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17