• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2019

07:00

SPEKTAKL U NIŠU POVODOM DANA POBEDE NAD FAŠIZMOM! Velika parada sa više od 4.000 pripadnika vojske i policije! GRMEĆE BULEVAR NIKOLE TESLE!

Politika

SPEKTAKL U NIŠU POVODOM DANA POBEDE NAD FAŠIZMOM! Velika parada sa više od 4.000 pripadnika vojske i policije! GRMEĆE BULEVAR NIKOLE TESLE!

Podeli vest

Velika vojno-policijska parada "Odbrana slobode" održava se danas u Nišu povodom Dana pobede nad fašizmom!

Program počinje u 11 časova, a prikazu sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva odbrane prisustvovaće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug

Na paradi učestvuje 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 40 vazduhoplova.

Uz to, građani će moći da vide i borbena vozila pešadije, tenkove i mnogo štošta.

Foto: Tanjug

Juče su iz Rusije stigla dva moćna borbena helikoptera Mi-35, kao i tenkovi T-72MS koji će biti danas premijerno prikazani!

Paradi će prisustvovati i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jednostavno pitanje

pre 4 godine

Ma super parada i uzaludno bacanje para nego hoće li ti tenkovi i helikopteri i sva ta čuda uspeti bar da maknu takse ako ništa drugo?

Vera

pre 4 godine

UKAZANJA Apostolski vizitator: U Međugorju se događaju spektakularna obraćenja

Svetski policajac

pre 4 godine

Evo jedan video za one kojima nije jasno da su nacisti pregazili pola Rusije i pobili oko 20miliona Rusa i pregazili bi je celu da ih nisu sa druge strane načeli Saveznici(koji su posle bombardovali Srbiju) Amerikanci i Britanci...video ima 1,5mil. pregleda... 2. svjetski rat / World War II-animacija-Youtube https://www.youtube.com/watch?v=_dEBIAofnno

Miloš Milošević

pre 4 godine

Dokle više i ovim hrvatčinama, da se oprašta, ma sve su to "JEZUITI", "KOŠARE" im nikada neću zaboraviti. Mada i ovi naši tupavi "do bola", praštaju svima, a sve radi glupave EU. Koje članstvo, pa prvi sam "PROTIV" i bio i ostao!

Maria

pre 4 godine

Pripadnici vojske i policije Srbije prikazace danas velicanstveno svoje sposobnosti u Nisu!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17