• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2019

14:11

AMERI ODLEPILI ZBOG VOJNE PARADE U NIŠU! Srbiji upućene stravične pretnje, POMINJE SE KOSOVO, NATO u pripravnosti!

Politika

AMERI ODLEPILI ZBOG VOJNE PARADE U NIŠU! Srbiji upućene stravične pretnje, POMINJE SE KOSOVO, NATO u pripravnosti!

Podeli vest

Podseća se da Srbija ne priznaje samoproglašenju kosovsku nezavisnost

Američka agencija AP objavila je da Srbija održava vojnu paradu kojom obeležava Dan pobede nad nacističkom Nemačkom u Drugom svetskom ratu, ocenjujući da se radi o pokazivanju sile u trenutku narastajućih napetosti sa Kosovom.

Navodi se da je u današnjoj paradi u u Nišu učestvovalo 4.000 pripadnika oružanih trupa, 300 vozila i 40 letelica, uključujući i dva ruska borbena helikoptera sa ruskim posadama, čime se, po oceni AP, pokazuje sve veće političko i vojno savezništvo sa Moskvom.

(UŽIVO) SRBIJA NIKAD JAČA! MOĆNI I NA NEBU I NA ZEMLJI! Letelo 9 migova istovremeno, tutnjali tenkovi, "ĐAVOLJE KOČIJE" ODUŠEVILE GRAĐANE I ZVANIČNIKE!

AP navodi da su napetosti uvećane u regionu "pošto se Srbija i Kosovo međusobno optužuju za podrivanje napora za pomirenje nakon rata iz 1998-99. godine koji je okončan NATO intervencijom".

Podseća se da Srbija ne priznaje samoproglašenju kosovsku nezavisnost.

Američka agencija ocenjuje da bi bilo kakva vojna intervencija Srbije na Kosovu pokrenula direktni sukob sa mirovnim snagama na čelu sa NATO koje su tamo stacionirane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Floyd

pre 4 godine

Meni je žao ako vas vrijeđam ali vi sa informera ste slućaj za psihijatrisko promatranje.Manićna depresija je za vas blaga diagnoza,dajte si pomozite imate izvrsne psihijatre u Srbiji

Milojko Srbin

pre 4 godine

Vama hrvatićima ni psihijatar nemože pomoći,ali da se osvrnem na ovog SKOTA vi ste nebitni,boli amere nevidljivi aviončić i onaj bombarder b52 pa oni njihovi marinci što povatani u albaniji i sprovedeni u naš štab... šta reći osim „Živela Srbija i svi naši generali koji su branili svoju zemlju od besnih zlotvora“

LALA

pre 4 godine

Tebi , danas , ocigledno , nije dobro , zao mi te je

Voja

pre 4 godine

Što sam pametan eh hrabar kad se krijem sa skrivenim likom i obeležjem. Ajde da kažem nešto malo ali mnogo loše, baš sam in

Psihijatar

pre 4 godine

Vidi se kod vas u "lijepoj vasoj" da bolnica Vrapce uopste ne radi. Toliko pacijenata seta i slobodno komentarise Srbiju.

Vla

pre 4 godine

Ocigledno da vi u hrvatskoj nemate psihijatra jer ste svi bolesni

PetarS

pre 4 godine

AP po obicaju preteruje, kako navodi (u zadnjoj recenici) da je ovo ucesce deo zveckanja oruzijem radi intevencije Srbije na KiM. Naprotiv, ucesce Vucica u Berlinu je jasno pokazalo da se on bojao nepromisljenih odluka onih koji su 1998 proglaseni teroristickom organizacijom od FBIja, a danas su priznati politicari (zna se od koga sto govori o njihovom "moralu" i "vrednostima"). A Sto bi moglo da dovede do kontra mera Vojska Srebije, ali za sve ostalim scenarie, Vucic je bio vrlo jasan. Ocuvanje Mira. Ovo je vise za unutrasnju upotrebu, ali i ..ajde da kazem, mali revans Hr za (zlo)upotrebu Izraelskih pilota u proslavi "Oluja" na "kupljenim" F16 avionima.

SS

pre 4 godine

Pa ameri gospodari neka se preispitaju malo s kim imaju posla,neka prostudiraju i upoznaju vekovne tradicije srpske vojske.Lako su pošli na Vijetnam pa se ne provedoše baš najbolje,pa na Somaliji još gore prošli.S kim će mo sarađivati nego sa Rusima,a to ih boli.

damir

pre 4 godine

zasto vi amerikanci vise ne shvatite da niste dobrodosli na srpsku teritoriju,goo aut,goo aut, goo saut................mars od nas,kosovo nikad nece biti ni autonomna pokrajina.....................samo opstina

RINGISPIL

pre 4 godine

Amerikanci ne znaju da utakmica ima dva poluvremena a cesto se igra i produzetak. IZ SOPSTVENE KUCE NIKO NIKADA NIJE ISTERAN I PROTERAN sve ce doci na naplatu od Slovenije do makedonije a ovi preko bare nece jos zadugo ploviti preko kaljuge koju su samo zagadili.

Milan

pre 4 godine

"Demonstracija sile"!?! Pa, i šiptari bi da imaju čime! Neka ih, neka vidi ceo svet da nismo više tako slabi i mali...

Fikus

pre 4 godine

Demonstracija sile i treba da bude, da im pokažemo da ih se ne bojimo ali ruku na srce mislim da su naši MNOGO pogrešili što su na paradi objavili da MI-35 upravljaju Ruski piloti, moglo je to i da se prećuti a ne da ovima iz NATO damo povod da nas napadaju. Jasno je da naši piloti još nisu obučeni jer su helikopteri stogli pre 2 dana ali sve jedno, to je moglo da se prećuti.

milan lala

pre 4 godine

Vojska Srbije ce intervenisati na KIM samo u slucaju da KFOR / NATO ne izvrsi svoju duznost i eventualno ne spreci upad siptarskih bandi terorista OVK na sever KiM . Mozda glavata gospoda sa zapada misle da Srbija treba mirno da posmatra egzodus svog naroda i siptarski teror nad Srbima na severu KiM . Trebali bi ipak znati da je 1999-ta odavno prosla i da Srbija vise nije maciji kasalj za NATO. Rusija ovaj put nece stojati i nemo posmatrati kako 19 NATO drzava napada Srbiju. Neka se NATO mnogo ne puva i neka ne preti praznom puskom, ni slaboj Srbiji nista nisu mogli , a ne danas jakoj i cvrsto odlucnoj da brani svoj narod na KiM. Neka KFOR / NATO izvrsavaju svoju obavezu koju su dobili od SB-OUN rezolucijom 1244 a ne da asistiraju siptarskom OVK i prodaju maglu. Srbiju nece uplasiti , nek kontrolisu svog sticenika OVK.

Srdjan

pre 4 godine

U prevodu.... ako niste u NATO onda postoji mogućnost da se ponovo bombarduje Srbija. E bas vam je lepa ta sloboda i demokratija. Svesni ste vise sa tom pričom celom svetu. A kad vam se namnoze albanci ima da kukate na sav glas. Zivi bili pa videli

Mile

pre 4 godine

Ma nemoj. A da su njihovi skuplji avioni i helikopteri onda bi parada bila opravdana i sve bi bilo u redu? Kakvo licemerje Amerikanaca ali i dalje nisu do kolena Englezima sto se licemerja tice.

Gresni pop Milorad

pre 4 godine

Srbija ima pravo da, kako Ap pise, pokazuje svoju vojnu moc. Medjutim, koliko mogu da primetim, to nije ono sto zapadni svet zabrinjava koliko cinjenica da su Srbi samosvestan narod koji ceni slobodu i uvek je spreman da istu brani. Dogodine ne u Prizrenu vec na Prokletijama !!!!!!!

Maximus Decimus

pre 4 godine

Mislim da ih uopste nije briga za paradu.Da hoce ili da su hteli 99- te.mi ne bismo ni postojali vise.Toliko o tome.

Dimitrije

pre 4 godine

Al ti je komentar. Kolko čovek treba da bude umno poremećen da ovako nešto kaže. Jak zaključak, digne se NATO na državu koju drži pod sankcijama i iživljava se na njoj deset godina pa onda krene da mrcvari civile jer je to isključiva strategija tih zločinaca i još preti tepih bombardovanjem. Pa šta misliš velikoumni da bi se ovde sedelo i čekalo da se to dogodi nego "oko za oko" pa kad idemo mi odoše i oni koje dohvatimo

Čarapan

pre 4 godine

Čuo sam da u okruženju nude jedno dva helikoptera da se stane na stranu NATO. Srviji bi ponudili celu flotu brodova ali imamo problema sa morem.

Juznoprugas

pre 4 godine

Nije nam potrebno u ovom momentu toliko eksponiranje i paradiranje!Nek se vojska sprema,naoruzava i trenira ali u tajnosti i diskretno.Kad oslobodimo Kosovo i pripojimo RS.Posle ce mo paradirati.Nama su potrebne neke tajne akcije.Dosadne su ove parade...

Aleksa Srbin

pre 4 godine

A , jel mogu nasi americki " prijatelji " da kleknu i da nam ga popuse malo , zajedno sa ovim ustasama sto se javljaju

Alex

pre 4 godine

Ja mislim da se sad Tramp i Amerika tresu od nase vojne sile hahaha jer ako krenemo da ih bombardujemo sa ovih 14 mig a 29 sjebali su se skroz njihovi 1000 i nesto lovaca nemaj u sanse

Rade

pre 4 godine

Pod hitno kupiti rakete S300 od rusa i rasporediti širom Srbije!

Saradžogla

pre 4 godine

Organizovati miting gde će se javno govoriti o spašavanju 520 američkih i engleskih avijatičara. Prikazivati filmove i slike.Dovesti za govornicu žive svedoke.Da svet zna da je po naređenju prokletog engleza Blera američki sluga je bombardovao srbe.Poslali su unuke spašenih avijatičara da bombarduju srbe spasioce?Takav jeres nikada ni jedna država nije učinila tokom veka i vekova.U AMERICI PLATITI SVIM TELEVIZIJAMA DA O TOME PRIČAJU.Dovesti ovde još žive spašene avijatičare.POTENCIRATI da zbog tog jeresa ameri i englezi trpe strahovite štete.

Srpski Rodoljub

pre 4 godine

Boze, kako sam ponosan na ove junake mlade ljude koji su opremljeni savremenom tehnologijom ali sa ponosom srpskog vojnika kojih u svetu vakih nema. Ponos je videti sposobnost Srbije njene vlade na celu sa najvecim borcen za srpski narod Aleksander Vucic. Mogu da kazem da mnoge velike sile ce pozavideti na ovome.

Radovan

pre 4 godine

Nato nam preti Kosovo je Srbija i ako treba. Srbija ima pravo da intervenise . sta ce nato da nas ponovo Bombarduje? Ti kriminalci misle da mogu da rade sta hoce? To su kriminalci ? Nepopravljivi ali sve vise gube gube. I gube. Kina i Rusija ih ruse a nas mogu da bombarduju?

Marko

pre 4 godine

"Američka agencija ocenjuje da bi bilo kakva vojna intervencija Srbije na Kosovu pokrenula direktni sukob sa mirovnim snagama na čelu sa NATO koje su tamo stacionirane." To su price za mala deca, em je NATO u krizi, em zemlje NATO pakta nemaju vise novac za finansiranje svoje vojske, da ne pricam o zastarelost vojne opreme, koja se ne razlikuje od propast i ostarelost srpske vojske, em NIKO vise nece od NATO pakta drzava ikad ratovati za Albance. A to su price za senilne i naivne ljude, da ce KFOR da ratuje protiv srpske vojske, pa to ni lud ne veruje a kamoli pametan. Jedino zapadni kerovi veruju u te sulude i naivne price.

branko1

pre 4 godine

Preporučujem Amerima I delu EU da popuše,kako bi se smirili i potsetili da su ti njihovi "Milosrdni Anđeli"daleka prošlost I da bi im se to" milosrđe" zaglavilo u grlu

bravo

pre 4 godine

Pokusali Ameri da uniste Vojsku Srbije dovodjenjem onog bolida Sutanovca, kao i Tadica i ovih izmedju njih. Ali sada je Srbija sasvim druga prica. A i stanje snaga se je mnogo promenilo u svetu.

Kiki

pre 4 godine

Марш нато окупатори! Косово је Србија, Словени су сила изворног поретка, Срби су војска словенског поретка.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17