• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.05.2019

15:34

(FOTO) SKOT PROVOCIRA! Napao Srbiju zbog generala Lazarevića, a onda mu VLADA ĐUKANOVIĆ ZAPUŠIO USTA!

Politika

(FOTO) SKOT PROVOCIRA! Napao Srbiju zbog generala Lazarevića, a onda mu VLADA ĐUKANOVIĆ ZAPUŠIO USTA!

Podeli vest

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot danas je na svom oficijalnom Tviter nalogu preneo tekst bednotiražnog dnevnika Danas i zaključio da je sramota što je penzionisani general Vladimir Lazarević predvodio "Besmrtni puk", a odmah potom brutalno mu je odgovorio poslanik u Skupštini Srbije, advokat Vladmir Đukanović

Da podsetimo, juče je obeležen Dan pobede nad fašizmom, a marš "Besmrtnog puka" u Nišu je prevodio penzionisani general Vladimir Lazarević, nekadašnji komandant Prištinskog korpusa i Treće armije. Heroj koga je sramni Haški tribunal osudio za navodne zločine protiv čovečnosti, kršenja zakona i običaja ratovanja i druga nehumana dela na 14 godina zatvora.

Niskotiražni dveni list Danas, opoziciona medijska perjanica, odmah je lešinarsski skočio na tu informaciju, a takoreći odmah im se pridružio i američki ambasador. Skot!

Foto: Beta

- Sramota je da osuđeni ratni zločinac korača ispred onih koji žele da odaju počast saveznicima koji su umirali boreći se za pravdu i mir u Evropi. Dan Evrope = evropske vrednosti - napisao je Kajl Skot na svom oficijanlom Tviter profilu.

Na njegovu neskrivenu provokaciju odgovorio je advokat Vladimir Đukanović, poslanik u Skupštini Srbije, i brutalno ga spustio na zemlju:

Foto: Tanjug

- Sramota je da ti nisi zbog svog poganog rečnika proteran iz Srbije. Sram te bilo, ti si našao nekom da prigovaraš da je zločinac. Tvoja država je na desetine drugih država uništila kroz vojne intervencije, a vaša zločinačka armija je pobila na stotine hiljada nevinih ljudi - napisao je Đukanović.

A on je zanemeo i nije odgovorio. Skot.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 4 godine

ĐUKA, ZABORAVIO SI DA MU NAPOMENEŠ DA SU POBILI SKORO CEO INDIJANSKI NAROD DA BI IM ODUZELI ZEMLJU. TREBA DA MU KAŽEŠ I ZA HIROŠIMU I NAGASAKI. ONI SU MONSTRUMI.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Skote, seti se Apača, Komanča, Sijuksa,..... Vijetnama, Iraka, Avganistana, Libije........ SRBIJE, pa zar te stvarno nije sramota. Sad i konačno ufekalio svoj obraz . Sa tvoje strane sledije i z v i n j e n j e!

Marcco

pre 4 godine

Ratovi devedesetih su nastavak II svetskog rata. Isti tabori, samo što se Silama osovine priključila i SAD, Francuska i UK. Isti interesi, ista ratna propaganda, ista ideologija i iste metode, makar tamo gde su mogli da ih primene. Zašto je ovaj čovek još uvek u Beogradu? Alo, bre. Neka tweetuje iz Vašingtona... da neće američke fabrike dunava i cigareta da se povuku iz Srbije ako se gospodin Hilarijeva i Obamina marioneta zamoli da se vrati odakle je došao?

Čarapan

pre 4 godine

Ne može Skot(ina) da sedi miran .Lazarević je bio devedesetih aktivno vojno lice koje je branilo svoju zemlju od agresora a ne nije ratovao u Avgabistanu .Iraku....

gaša

pre 4 godine

Objani svima u Svetu: - Kako je moguće da ČOVEK koji je zadužen za vezu u Vojsci Srbije ima vreme da se bavi ubijanjem a ne uspostavljanjem komunikacije medju jedinicama u vojsci... Elemntarna LOGIKA ,ako znaš šta je to...

gaša

pre 4 godine

Objani svima u Svetu: - Kako je moguće da ČOVEK koji je zadužen za vezu u Vojsci Srbije ima vreme da se bavi ubijanjem a ne uspostavljanjem komunikacije medju jedinicama u vojsci... Elemntarna LOGIKA ,ako znaš šta je to...

SS

pre 4 godine

Koliko su to skrupule od ljudi,jer većih zločinaca od njih nema,samo niko nesme da im sudi,jer bi ih bilo na hiljade.Ovom"SKOTU"objasnite neke stvari i ako ne želi da shvati,najurite bre bagru iz Srbije.

Solunac

pre 4 godine

Skotovi ostaju skotovi. Da li je sagnuo glavu pred žrtvama u Nišu?

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Samo je Vlada zaboravio da kaze u ljutini , Danas - Skot , ista govna

Sale

pre 4 godine

A sta je sa Hirosimom i Nagasakijem, sa iranskim putnickim avionom i njegovih 300 putnika, CIVILA i jos mnogo toga. Pa SKOTE, ako je i od tebe, mnogo je! A o obrazu, zaista je suvisno govoriti.

robin hud

pre 4 godine

Nismo nikako mogli za ambasadora dobiti veceg SKOTA ! Jebiga :-)))

Saradžogla

pre 4 godine

Đukanoviću,mašinovođe Srbije zamolili su svoga predstavnika da ti se obrati pismenim putem u Skupštini radi saradnje i kako bi ste zajednički rešavali brojne probleme.Njihov predstavnik je član SNS a ti,bato moj,NISI IM NI ODGOVORIO? A umeš na televiziji da filozofiraš a da te je teško slušati.Ono što slušam od drugara mašinovođa NIKADA IM NIJE BILO GORE!Kod Miloševića je bilo NEZAMISLIVO toliko ponižavati mašinovođe kao sada.Ako bi se odlučio na saradnju sigurno bi te odbili.

Fat Cat

pre 4 godine

Neko bi trebao da objasni tom gospodinu da mi ovde ne slavimo dan nekakve Evrope, već Dan pobede nad fašizmom, a ta njihova Evropa nama i ne znači mnogo. Između evropskih vrednosti i srpskih vrednosti nema znaka jednakosti.

Sramim Se

pre 4 godine

Срамим се што морам да слушам како безочно помињеш "Дан Европе" - а 9. мај је ДАН ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ!!! Па тек онда све остало... А знаш ти то Скоте - добро!

Mučenik

pre 4 godine

KRITIKA KAO OD SKOTA! Američkog ambasadora Kajl Skot niti je pitao neko za održavanje Parade, niti ga pitao ko će učestvovati. U slobodnoj zemlji Srbiji svaki građanin može da se šeta zemljom koliko hoće do mile volje, bar tu smo slobodni. Kajl Skot je pomenuo generala Lazarevića u najnegativnijem kontekstu. On nije nikakav zločinac, već je branio svoju zemlju od zločina nad Srbijom koji je učinila ambasadorova zemlja sa saveznicima. Tribunal u Hagu je sudio braniteljima protiv zločina i umesto pravi zločinci da odgovaraju, odgovaraju rodoljubi i branitelji svoje zemlje od strane nemani. Ako neće Sud da kaže istorija će reći koje stvarno zločinac, mada se znalo i tada kada su načinjeni zločinački napadi nad jedne miroljubive zemlje. Veće krivice za događaje u zločinačkom napadu na Srbiju 1999. godine ima Monika Levinski od srpskih generala pa i od Lazarevića, a o Klintonu i da ne pričamo. Bolje mu je da vrati one tri milione evra Srbiji, koje mu je nepromišljeno “dao” naš političar. Predlažem vlastima da Skota proglase za personu non grata.

Saradžogla

pre 4 godine

PRESTANITE DA ME NERVIRATE JER VIDIM - 4 KOMENTARA PIŠE A GLEDAM 3?

Boro230259

pre 4 godine

Hvala Gospodine Đukanoviću.Ponosan sam sto ima jos hrabrih ljudi.Boro Klagenfurt

djordje anunaki

pre 4 godine

Ne preziva se badava SKOT, skotina je to 1/1.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija