• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2019

16:14

(FOTO) KOME SMETA VOJNA PARADA?! Đilasovcima, Šiptarima i ustašama smeta VOJNA MOĆ SRBIJE!

Politika

(FOTO) KOME SMETA VOJNA PARADA?! Đilasovcima, Šiptarima i ustašama smeta VOJNA MOĆ SRBIJE!

Podeli vest

U Nišu je danas povodom Dana pobede na fašizmom u Drugom svetskom ratu održana vojno-policijska parada "Odbrana slobode"

Ceo svet je video nikad jaču Srbiju, a parada je bila veličanstvena.

Svetski i evropski mediji bili su oduševljeni, ali, kao što kaže ona narodna "U svakom žitu ima kukolja".

Nakon spektakularne parade oglasili su se, u isto vreme, Đilasovci, Šiptari i ustaše, koji su, gle čuda, bili protiv svega što je organizovano. 

Foto: printscreen

Hrvatski portal "24 sata" preneo je događaj iz Niša sa naslovom "Arkanovci i šešeljevci marširali pred Vučićem i Dodikom u Nišu". 

Foto: printscreen

Vest o paradi u negativnom kontekstu prenela je i albanska "Gazeta Ekspres", a sa svojim "saborcima" složili su se i Đilasovci.

Portal televizije N1 kao glavni tekst donosi izjavu predsednika Vojnog sindikata Novice Antića koji je istakao kako se troši na paradu, a nema se para za tople obroke vojnicima".

Foto: printscreen

Sad se jasno vidi da pomenuti saradnici rade zajedno, i da ih je žestoko zabolelo to što je Srbija pokazala svoju moć i da je nikad jača. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pg

pre 4 godine

Ne smeta nikome,ali ovo je beda živa..oficiri rade za 500 a običan narod za 300 evra mesečno..

serbone is koming back

pre 4 godine

a dok su tvoji bili na vlasti paradu nismo mogli ni da napravimo a vojnici i narod plate nisu ni imali

Niko

pre 4 godine

I šta ti sada vredi parada kad te neće napasti nego eto samo brišu granicu a ti sedi? I dalje je ovde na Balkanu najjače oružje hrvatski poklič ZDS i bojna Čavoglave jer imaju tu moć da dižu svoj narod ko povampiren u odbranu svoje zemlje a jačeg oružja od toga nema jer ovo šta se poruši se obnovi bez problema.

Net

pre 4 godine

UPRAVO SMO ISPLATILI JEDAN DEO TITOVIH DUGOVA, milioni evra na naplatu dolaze na leto ..Građani Srbije isplatili su dobar deo duga od 230 miliona evra koji ove godine dospeva na naplatu a po osnovu kredita koje je Srbija uzela u vreme bivše SFRJ. Ostatak će iskeširati tokom juna, septembra i decembra...

SRBIJA

pre 4 godine

E moj ustaso,pa svuda su vas zabranili hahaha...Znas sta je najace u svemu kod vas sto vi verujete da ste ratovali sa Srbijom ,a mi vojnici svi bili u Srbiji ,ili ti tadanjoj Jugoslaviji i legitimnoj JNA....Prvo ste se naoruzavali preko Madjara iz Nemacke ,pa Slucaj Spegelj,doseljavenj ustasake emigracije i oraganizovanje para vojske "ustaske legije"Tudjaman licno organizovao...Pa ste pocela na padom na Borovo selo,sto potvrdjuje "ustaski zapovjednik" Boljikovac,da ste nelegitimno napali srbe da bi izazvali rat ,u to u vreme kada je suverena SFRJ svoje kasarne i svoju suverenu vojsku ,legitminu imala na,tom prostoru posle Borova sela napadate ,kasarne legitimne drzave i vojske,sa ustasikm paravojnim formacijama... Sto se tice ratovanja ratovali ste sa srbima kojih je bila bar 3 puta manje ,i svi su rodm i poreklom odatle ne iz Srbije JNA se povukla vec odavno ...Postojale pravojne formacije koje u u najboljem slucaju brojale sve zajedno 3 hiljade boraca.Ratovali ste sa pobunjenim srbima iz krajine i sa delom paravojnih formacija iz Srbije ,koje vec 1993/84 godine vise ne dejstvuju na teritoriji hrvatske .Kod vas sem ustaasa naravo,bilo je i holandjana,francuza,engleza...Uz podrsku NATO pakta...Sa Srbijom niste jos ratovali sem kao austrijsko,madjarski konjusari 1914-1918 godine. Ali vi ste umobolini idalje pricate "kako ste ratvoali sa Srbijom i jos pobedli,i to sa onakvom vojnom siliom4-5 u evropi,sto je takodje laz bila i za vreme SFRJ nije bila ni medju 10 u evropi,ali nema veze"...Znaci JNA se povukla jos 1992 godine ,odnoso srpska vojska jos odavno ratovali ste, sa pobunjenim Srbima kojima je ostao deo opreme JNA.Iz vojske RSK svi su prakticn ljudi vojnici rodjeni u hravtskoj federalnoj jedinic sa njim ste ratovali njih je bilo nekoliko desetina hiljda oko 20-30 hiljada boraca svega .Vas preko 600 000 .Kada budete ratovali sa Srbijom znacete ,jer cete opet kao i 1918 da trazite milost,i ljubicete srpsku zastavu .

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Stoka ostaje stoka , verovatno su po misljenje otisli do nekih ambasada

Vla

pre 4 godine

Sta je to imala vojska za vreme vladavine zutih lo ova, a nije bili parade, stidite se svi koji osudjujete paradu ili vi ne poznajete tu rec

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Voja parada i voja moć Srbije a i pokazivanje te moći smeta neprjateljia Srbije - i onima van Srbije i onima u Srbiji.

Ljubo

pre 4 godine

Sve dok Srbija ne bude drzava Srba ,dok se ne ocisti izdajnika ,nema buducnosti .A sto se tice naoruzanja ,ma koji Srbin patriota ne voli da imamo jaku vojsku .Ali pod hitno PVO nabavljati ,i to sto vise i sto modernije .Ako to ne bude prioritet ,to znaci da nemamo suverenitet.

Nik

pre 4 godine

Kome je Srbija domovina, dok gleda paradu, ne moze da ne pomisli - dobro je ali moze i mora bolje, jer mi imamo PRIVREMENO okupiran deo teritorije, a neprijatelj hoce da okupira JOS!

Kalimero

pre 4 godine

Danas dok su iznad Niša preletali ešaloni MIG-29 i MI-35 a na zemlji tutnjala pešadija i raketaši, namero sm prebacio TV prijemnik na N1 da vidim da li komentarišu ... Vesti N1 u 12:00 verovali ili ne, NI JEDNOG SLOVA o tome šta se deešava u Nišu ali zato nas obavestiše da je trajkt iz Ankone srećno stigao u Split jer su mu motori otkazali na sred Jadrana. Posle se čude kad im se kaže da su CIA TV ili NATO TV i neprijatelji ove zemlje. Plaćenici ...

crkli dusmani

pre 4 godine

Ovaj iz sindikata neka jede hladne obroke ako se nema za tople. D.bil jedan. Ali sta drugo ocekivati i od N1. Mozda da pohvale Sutanovca sto je pretopio teknkove i sto unistio sve sto vredelo u vojsci.

sava84

pre 4 godine

Pa jel imaju vojnici topli obrok? Demantujte ostro sindikat ako imaju, kako mogu tako bestidno da lazu? A cekaj, ipak nemaju, onda nista.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija