• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2019

19:29

(FOTO/VIDEO) 40 BOŠKOVIH FAŠISTIČKIH BUDALA BLOKIRALO GLAVNU RASKRSINICU U BEOGRADU! Besni građani ih oterali nazad u njihove šatore!

Politika

(FOTO/VIDEO) 40 BOŠKOVIH FAŠISTIČKIH BUDALA BLOKIRALO GLAVNU RASKRSINICU U BEOGRADU! Besni građani ih oterali nazad u njihove šatore!

Podeli vest

Boško Obradović, čačanski siledžija iživljava se i leči svoje komplekse maltretirajući Beograđane. Danas je sa oko 40 svojih budala, blokirao centar grada kod Londona!

Saobraćaj se normalno odvijao, a onda je odjednom grupica od 40 fašističkih budala predvođenih Boškom Obradovićem izašla i blokirala glavnu raskrisnicu u centru Beograda!

Foto: Informer

Saobraćaj je stao, a oni vozilima ne dozvoljavaju da prođu, a čak ulaze u raspravu sa vozačima.

Besni građani hteli su da ih linčuju! Ko su oni da blokiraju stotine hiljada ljudi? Konačno, građani su uspeli da oteraju Boška i njegove fašiste u njihove šatore.

Izgleda da je superdeka sa Terazija pokazao građanima kako mogu da se bore protiv fašista i nasilnika.

Foto: Informer

Pogledajte kako fašističke budale na čelu sa Obradovićem blokiraju prometnu raskrsnicu kod Londona!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 4 godine

bosko majmune, mars iz beograda. idi pravi sranja u tvom cacku ako smeš od velje. radiće us..na motka.

Marcco

pre 4 godine

Petak popodne... povratak sa posla i umesto da si kući za 30/45 minuta to traje dva sata... jednom, dva puta.... mislim da bih treći put tu bagru pogazio bez da trepnem.

srle

pre 4 godine

Batice, tebi se bas robija? Dzabe hrana a i seks.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Najko mila, šta rade ovi "1 od 40 promila "! Nemoj ja da im dolazim !

Milutin

pre 4 godine

Ja mislim da veće budale nisu ni postojale niti će da postoje od vaše redakcije.

Mostarac

pre 4 godine

Tako su meni vukovci jednom davno u Rakovici blokirali, a ja po gasu isturirao i zapjenio gume, sve se razbjezalo, vide da Cu kroz masu.

Bojan

pre 4 godine

Nemojte pisati to - čačanski. Nije fer prema Čačanima. Nije on takav zato što je iz Čačka, eto Djilas nije iz Čačka pa je isto ..... Izdajnici. Boško nigde nije dobrodošao, čak ni u svojoj partiji jer je samo izvršilac. A ko ga plaća i potpiruje da budalasa i pravi gluposti, kome jedino odgovaraju ovakve gluposti koje niko nigde u svetu ne bi trpeo - pa očito je. Pokušava Boško na sve načine i bezobrazluke da ga policija strpa u bajbok ili da ga nalupa, pa da ga njegov naredbodavac iz Londona proglasi žrtvom terora. Providno.

Nebojsa

pre 4 godine

Dokle će država tolerisati ove psihopate da maltretiraju ovoliki narod..Sve neradnici i barabe..da rade nešto ne bi u sred bela dana sedeli i maltretirali narod...

RINGISPIL

pre 4 godine

A sila se sjatula u Nis i pokazije zube na paradi a gradjani ce zbog neodgovornosti i ne rada policije izazvati gradjanski rat.

branko1

pre 4 godine

Alo bre državo Srbijo !!!! Dokle će ovo zaje*avanje da traje.Postoji li "crvena linija"ili u ovoj zemlji institucije neće,ne mogu ili ne smeju da štite normalne građane .Zahtevam ,u ime hiljde normalnih građana Beograda da se stane na put ovim huliganimas ili da nesposobni I plašljivi daju ostavke kako bi na vlast došli oni koji znaju I smeju da se obračunaju sa tom bandom.Što je mnogo,mnogo je

Janko

pre 4 godine

Vučićeviću, hoćeš li jednu lepu ćeliju sa rešetkama levo ld Vučića, desno ili preko puta? Znaš i sam da ničija nije gorela do zore, i Hitler je mislio vladaće zauvek... Tebe nećemo zaboraviti, nemaš gde pobeći.

logicar

pre 4 godine

Neznam ko je ovde fasista vi ili mi pa za Vas je Gebels malo dete u pelenama, kako ce da vas zabranimo sa apetitom.

srboljub

pre 4 godine

bosko obradovicu moras znati da su partizani titovi osvojili beograd to je titin grad tebi je bosko mesto da cuvas sumadiju jer je srbija podeljena

nikola

pre 4 godine

Trebalo bi da uzmemo us*ane motke u ruke, pa udri po bagri.To su jedino zasluzili.

Milojko

pre 4 godine

"Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. " Pa ti svojim 'novinskim' clancima i naslovima radis to. Sramoto jedna, sva sreca nemas novine na stranom jeziku pa stranci ne znaju za tvoje postojanje, ne mozes previse da nas brukas.

bubasvaba

pre 4 godine

Stace BUDALA na kolovozu, upravu si dokle bre bagra da zajebava ??????.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija