• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2019

19:01

(VIDEO) BESAN NA GRAĐANE BEOGRADA JER ODBACUJU NJEGOVE BOLESNE IDEJE! Vesić: Boško Obradović se kliberi, dok čovek u kolima vozi bolesnu ženu!

Politika

(VIDEO) BESAN NA GRAĐANE BEOGRADA JER ODBACUJU NJEGOVE BOLESNE IDEJE! Vesić: Boško Obradović se kliberi, dok čovek u kolima vozi bolesnu ženu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je snimak na kom se vidi kako se lider Dveri Boško Obradović kliberi dok čovek u kolima vozi bolesnu ženu i ne može da prođe zbog njegovog blokiranja raskrsnice

Vesić je objavio i da se na snimku jasno čuje kako Obradovićev maloletni telohranitelj priča i hvali se da je udario jednog vozača.

- Snimak sa sinoćnje blokade raskrsnice ulica Кneza Miloša i Кralja Milana u centru Beograda, koji su upravo objavili mediji, a na kome se vidi kako građanin moli da ga puste jer kolima vozi bolesnu ženu, dok se fašista Boško Obradović kliberi, a njegovi sledbenici vređaju ovog čoveka, jasno govori koje su prave namere ovih fašista. Ovaj fašista, odbornik skupštine grada Čačka, besan jer Beograđanke i Beograđani odbacuju njegove bolesne ideje i ne učestvuju u njegovim političkim akcijama, odlučio je da kazni građane Beograda.

- Zato blokira saobraćaj, uzurpira Pionirski park kao što njegov partner, crnogorski kriminalac, Marko Bastać blokira radove na rekonstrukciji gradskih trgova i ulica. Na snimku se vidi i kako se maloletni telohranitelj fašiste Obradovića hvali kako je udario jednog vozača koji je stajao u koloni i pitao ih zašto ne može da prođe.

- Cilj ovih fašista, kojima rukovodi Dragan Đilas, je da zaustave život u Beogradu, da spreče završetak obnove ulica i trgova u Beogradu kako bi izazvali haos u gradu. Jer jedina njihova politika je haos i nasilje. Ništa drugo nisu ponudili građanima i zato gube na svakim izborima - napisao je Vesić na Fejsbuku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Odakle ideja Obradoviću da blokira saobraćaj u Beogradu, naročito u špicu, kada se ljudi vraćaju umorni sa posla. Šta se to dešava u njegovoj glavi?

bogoljub

pre 4 godine

Pa, osetio čovek da u ovoj nesrećnoj zemlji, nema policije, suda, zakona.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17