• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

12.05.2019

12:25

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Napad ambasadora Skota na generala Lazarevića je veliko licemerje!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Napad ambasadora Skota na generala Lazarevića je veliko licemerje!

Podeli vest

Urednik političke rubrike Informera Milan Dobromirović, komentarišući napad američkog ambasadora Kajla Skota na generala Vladimira Lazarevića zato što je predvodio povorku "Besmrtnog puka" na Dan pobede u Nišu, kaže da je reč o velikom licemerju i primeni dvostrukih standarda kad je reč o Srbima


- Nisam čuo da je ambasador Skot osudio presudu Elfeti Veseli koja je rasporila stomak nesrećnom dečaku Slobodanu Stojanoviću 1992. godine i dobila samo 10 godina zatvora, dok je njen nadređeni komandir Sakib Halilović oslobođen svake odgovornosti. Čovek je mirno posmatrao taj monstruozni zločin i to za ambasadora Skota nije problem, o tome nije tvitovao - naglasio je Dobromirović.

Kako dodaje, Skot nije tvitovao ni za oslobađajuće presude u tom istom Hagu za Ramuša Haradinaja, Hašima Tačija, ni za Antu Gotovinu.

- To je veliko licemerje, dvostruki standardi. Ako hoćemo pošteno, general Lazarević je odležao kaznu koja mu je nametnuta – rekao je Dobromirović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Skot je samo preneo misljenje gospode KLINTON on je postar u savrsenom svetu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija