• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.05.2019

22:11

(VIDEO) TEŽAK BLAM PRISTALICA OPOZICIJE! Osudile Vučića što hoće u škole da uvede arapske brojeve, ONI NE ZNAJU ŠTA SU ARAPSKI BROJEVI!

Politika

(VIDEO) TEŽAK BLAM PRISTALICA OPOZICIJE! Osudile Vučića što hoće u škole da uvede arapske brojeve, ONI NE ZNAJU ŠTA SU ARAPSKI BROJEVI!

Podeli vest

Kontravizija nastavlja da razotkriva koliko znaju pristalice opozicije, te je tako tema večerašnje emisije bila to kako je predsednik Vučić odlučio da zbog velikog broja migranata u naše škole uvede učenje arapskih brojeva

Sipatizeri opozicije ponovo nadmašili sebe u anketi emsije "Kontravizija" autora i voditelja Lava Grigorija Pajkić. 

Imamo jednu uznemirijuću vest - kako saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odlučio da zbog velikog broja migranata u našu školu uvede da deca moraju da uče arapske brojeve. 

Ovo zvuči smešno, ali opozicija iz nekog razloga ozbiljno kritikuje Vučića zbog ovog poteza. 

Odgovori anketiranih simpatizera opozicije će vas nasmejati do suza. 

- Užas! Katastrofa je što će deca biti opterećena i time. To je nepotrebno. Ne znam ni jedan arapski broj!

Foto: Printscreen TV Pink

- Deca su već opterećena gomilom gluposti. Sada još i arapski brojevi. Ja znam, jer sam stara garada koja je učila svašta u školi i naše obrazovanje je bilo malo drugačije. Znam od jedan od 10 da ispišem. Možda to nekome treba, ali za to postoje fakulteti gde se studira arapski jezik. Komplikovano je napisati, ne želim da pokazujem arapske brojeve usred Srbije koja je pravoslavna država!

Foto: Printscreen TV Pink

- Nepotrebno, ne znam ni jedan arapski broj!

Foto: Printscreen TV Pink

- Ne podržavam zato što mislim da bi deca bila previše opterećena!

Foto: Printscreen TV Pink

-  Znam arapske brojeve, ali ne na arapskom! 

Foto: Printscreen TV Pink




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Da narod u prolazu koji se pita ne gleda ovu DO ZLA BOGA LOŠU TV EMISIJU dokaz je da daju glupave odgovore.Da vas podsetim da na beogradskim izborima za SNS nije glasalo ni ČETVRTINA glasača sa spiska.Znači ispada da više od TRI ČETVRTINE glasača su ,,opozicija,,?Tri četvrtine glupavih opozicionara?Ajde,bre!Neka Pajkić pošalje ,,ispitivače,, na skup članova SNS i pita,na primer,Šta je pravilnije: - Irak ili Iran? ... Onda se hvatajmo za glavu od odgovora!Ili ... Da li je Stig najveće selo u Šumadiji?Ja sam pitao moje iz SNSa - Šta je bilo sa Matijom Gupcem koji je digao Treći srpski ustanak protiv turaka? ... Pobegao je u Španiju i nastradao kada je Titanik potonuo jer ga je torpedovala nemačka podmornica.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija