• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.05.2019

11:47

VUČIĆ U UTORAK NA OTVARANJU RADOVA na gradnji NCR kampusa!

Politika

VUČIĆ U UTORAK NA OTVARANJU RADOVA na gradnji NCR kampusa!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra početku radova na izgradnji najsavremenijeg tehnološkog NCR kampusa na Novom Beogradu, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Republike

Radovi počinju u Bloku 42 u Bulevaru Milutina Milankovića, preko puta ulaza u Super Vero, navedeno je u saopštenju.

Kako je najavila ta kompanija, prisustvovaće i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, predsednik i CEO korporacije NCR Majkl Hejford (Mićael Hayford), COO korporacije NCR Oven Salivan (Owen Sullivan), viši potpredsednik za korporativni marketing, komunikacije i eksterne poslove korporacije NCR Marija Živanović-Smith i generalni direktor kompanije NCR za Srbiju i direktor za marketing i spoljne poslove za Evropu, Bliski istok i Afriku Stefan Lazarević.

Vrednost investicije u izgradnju najsavremenijeg tehnološkog NCR kampusa je oko 90 miliona dolara.

Zgrada kampusa će zauzimati površinu od oko 30.000 metara kvadratnih i imaće dva sprata ispod zemlje za parking, prizemlje u kome će se nalaziti maloprodajni i ugostiteljski objekti i još sedam spratova najsavremenijeg poslovnog prostora.

NCR korporacija je vodeća kompanija u oblasti softvera i pružanja usluga u sektoru finansija, maloprodaje, ugostiteljstva i telekomunikacija.

Takođe, NCR korporacija ima oko 34.000 zaposlenih i posluje u 180 zemalja.

Sedište NCR-a je u Atlanti u američkoj državi Džordžija.

Kako je ranije objavljeno, kampus NCR će se nalaziti uz Železničku stanicu Novi Beograd.

To je drugi kampus koji amrički NCR podiže negde u svetu, a prvi je izgrađen u Atlanti.

U Srbiji 3.148 zaposlenih u NCR-u radi na šest zasebnih loakcija. 

Useljenje je, kako su ranije objavili mediji, planirano za kraj 2020. ili za prvi kvartal 2021. godine i predviđeno je da tu radi oko 4.200 ljudi.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija