• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2019

13:37

KENI PRORADILA SAVEST! Milojičić prekida bojkot rada parlamenta zbog "Tijaninog zakona"!

Politika

KENI PRORADILA SAVEST! Milojičić prekida bojkot rada parlamenta zbog "Tijaninog zakona"!

Podeli vest

Radoslav Milojičić Kena, poslanik Demokratske stranke koja bojkotuje rad Skupštine Srbije, najavio je na Fejsbuku da će prisustvovati sednici parlamenta na kojoj će se raspravljati o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika i izmeni i dopuni Zakonika o krivičnom postupku koje između ostalog podrazumevaju i uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteža krivična dela, između ostalog i za ubice dece, trudnica, kao i za onog ko obljubi dete koje od posledica tog zločina podlegne povredama


- Poštovani prijatelji, obaveštavam vas da ću zbog svoje a i druge dece svakako ići na sednicu parlamenta kako bih glasao za TIJANIN ZAKON, to je obaveza prema svoj deci u Srbiji - napisao je Milojičić.

Foto: printscreen

Kako Informer saznaje, ostali poslanici koji bojkotuju rad parlamenta neće prisustvovati današnjoj sednici.

Podsetimo, Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" u izjavi za Informer pozvao je sve predstavnike političkog života u Srbiji da uzmu učešće u sednici i svoje političke motive stave u drugi plan, a u prvi plan istaknu dobrobit naše dece.

- Pozvao sam sve političke aktere u zemlji da budu jedinstveni i daju svoj doprinos usvajnju ovog zakona. Nemam povratnu informaciju od predstavnika opozicije da li će sutra prisustvovati zasedanju Skupštine na kome se raspravlja i o uvođenju doživotnog zatvora za ubice dece, trudica... Ja sam pozvao sve poslanike i poslaničke grupe da uzmu učešće u ovoj raspravi i glasaju za ovaj zakon jer je to interes svih nas. Ostavljam njihovoj savesti da odluče da li će na sednicu doći - poručio nam je Igor Jurić.

On kaže da će raspravu o izmenama Krivičnog zakonika pratiti iz Novog Sada, sa svog radnog mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija