• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

14.05.2019

20:25

SRPSKA LISTA! Savez za Srbiju podržao Veseljijevog kandidata za sever Mitrovice!

Politika

SRPSKA LISTA! Savez za Srbiju podržao Veseljijevog kandidata za sever Mitrovice!

Podeli vest

Srpska lista saopštila je da su Savez za Srbiju i Pokret "1 od 5 miliona" podržali Tačijevog i Veseljijevog kandidata Gonđu Čauši na lokalnim izborima u severnoj Mitrovici

Funkcioner GI SDP Marko Jakšić, stranke koja je potpisala sporazum o saradnji sa SZS, objavio je danas da će glasati za Gonđu Čauši koja je kandidat Kadrija Veseljija.

- Iako smo svesni antisrpskog delovanja predstavnika Saveza za Srbiju, koje smo mi na Kosovu i Metohiji na svojoj koži najviše osetili dok su bili na vlasti, poslednje takvo delovanje članova SzS i pokreta 1 od 5 miliona nas je frapiralo. Pozivom njihovog predstavnika na Kosovu i Metohiji Marka Jakšića da njihovi članovi i simpatizeri javno podrže kandidate albanske partije DPK Kadrija Veseljija i Hašima Tačija, Gonđu Čauši, protiv kandidata Srpske liste, je za žaljenje i najoštriju osudu - navela je Srpska lista.

- Dok Albanci zbijaju svoje redove u nastojanju da obesprave srpski narod i preotmu vlast u srpskim opštinama, Đilas, Jeremić, Obradović i ceo Savez za Srbiju, nastavljaju napade na sve što je srpsko, pa čak i ovde na Kosovu i Metohiji - stoji u saopštenju ove stranke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dmitar

pre 4 godine

Netreba tu nikakav komentar jer odavno znamo da su to sve Srpski izdajnici. Sa njima treba razgovarati posle izbora i sve ih ignorisati u svakom smislu. Pozdrav za Srpsku listu i Srpsku braću sa Kosova i Metohije.

Pucanovic J

pre 4 godine

Pa ima li ovo jos negde ludi moji. Ja razumem da se bore za vlast I jos koje cega, ja razumem da je demokratsko parvo da svako moze da glasa za koga hoce ali ovo nema veze sa demokratskim pravom, ovo je izdaja nacionalnih interesa. Borba protiv sopstvene drzave I naroda. Ima li zakon koi regulise izdaju drzavnih interesa. Predlazem da im se zabrani upotreba imena "Savez za Srbiju" posto su savez za Albaniju I ne dozvoliti im da prljaji rec Srbija. Oduzeti im Srpsko drzavljanstvo jer se bore protiv Srbive a pravi Srbi su prolili krv I dali svoje zivote za tu Srbiju. Majka je jedna kakva god bila. Srbija je moja kakva god bila I ko god da je na vlasti jer svaka je prolazna a Srbija traje. Stidi se prljavstino I izrode roda svoga.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija