• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

14.05.2019

21:36

PRIŠTINA NASTAVLJA DA PROVOCIRA! Šiptari izmislili genocid i traže odštetu od Srbije!

Politika

PRIŠTINA NASTAVLJA DA PROVOCIRA! Šiptari izmislili genocid i traže odštetu od Srbije!

Podeli vest

Vlasti lažne države Kosovo otišle su toliko daleko u svom ludilu da sada u 'parlamentu', kojim predsedava Kadri Veselji, donose rezoluciju o navodnom genocidu koji je Srbija počinila na Kosovu! Istovremeno, od Beograda zahtevaju i odštetu za njima znani pokušaj istrebljenja albanskog naroda iz južne srpske pokrajine

Sednica parlamenta lažne države na kojoj će ova rezolucija biti usvojena zakazana je za četvrtak, a tom prilikom će biti pokrenut i postupak za formiranje Međunarodnog krivičnog suda za Srbe koji su počinili zločine na KiM. Prema rečima Milovana Drecuna, predsednika skupštinskog Odbora za KiM, sve ono što Tači, Haradinaj i Veselji govore i najavljuju zapravo su obične budalaštine.

- To je sve obična propaganda za unutrašnju upotrebu i predstavlja pokušaj da se napravi neki pandan Specijalnom sudu za zločine OVK. To rade upravo oni koji očekuju da će se naći na optužnicama kako bi skrenuli pažnju i odgovornost sa sopstvenih zločina - ističe Drecun, dodajući da su ovakve besmislene provokacije i najave najbolji način da se onemogući dalji nastavak pregovora Beograda i Prištine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Какви шуп.и,да ти се живот смучи!!!

Mladen Mladenovic

pre 4 godine

Narod, koji je izgubljen u prostoru i vremenu i još baulja po ranom srednjem veku, narod koji se ponaša poput čopora, kome su „najlepše“ osobine proterivanje, siulovanje,pljačkanje i ubistva svih onoih koji ne pripadaju tom čoporu, podiže, zamislite „Muzej genocida“?! Neverovatno ali istinito. Podjimo od Albanije? Nema drugih naroda a oni, retki, koji su preživeli albansko divljaštvo, mogu da svedoče o tragici kroz koju su prošli. Potom, Grčka? U krajevima gde žive Albanci Grci ne postoje. Makedonija? Ona je u fazi u kojoj je Srbija bila pre dvadesetak godina. Postoje čitavi krajevi koji više podsećaju na Malu Aziju nego na Makedoniju. Crna Gora je sledeća. Ona će platiti istu, ili još veću cenu, od one koju je platila Srbija. Kosovo i Metohija su poslednje teritorije, koje su počišćenje od „stranog faktora“, kako ne bi kvarili divnu arnautsku „harmoniju“. Prema tome, teritorije koje zaposedne ovaj narod postaju etnički „najčistije“, ako se termin „čisto“ može upotrebiti za ovakvu prljavštinu. Mislim da je „Muzej genocida“ prava stvar ali, „Muzej genocida“ za genocide koje su Albanci počinili nad svim ostalim narodina sa kojima su dolazili u kontakt.,

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija