• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.05.2019

12:13

VULIN OGORČEN ZBOG SRAMNOG TVITA JEREMIĆEVE STRANKE: Mrze Vučića, pa ismevaju patrijarha i crkvu!

Politika

VULIN OGORČEN ZBOG SRAMNOG TVITA JEREMIĆEVE STRANKE: Mrze Vučića, pa ismevaju patrijarha i crkvu!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je danas na tvit koji je objavila Narodna stranka Novi Sad, a u kome se ismevaju i omalovažavaju patrijarh Irinej i predsednik Aleksandar Vučić, rečima da je mržnja Vučićevih protivnika tolika da su i crkva i patrijarh postali predmet napada

 

Na tviter nalogu Narodne stranke Novi Sad postavljena je fotomontaža predsednika Aleksandra Vučića kao patrijarha i tekst: "U ime Mercedesa i državne donacije. Amin".

Vulin smatra da su ustaše u Drugom svetskom ratu bile poslednji koji su sa toliko besa vređali i napadali srpsku crkvu i patrijarha.

- Jeremić, Petričević, Novaković proglasili su srpsku crkvu za "sendvičarasku", "plaćeničku" - naveo je Vulin u pisanoj izjavi, reagujući na komentare koji usledili ispod ovog tvita.

Vulin kaže da je greh patrijarha i Sabora to što su poslušali šta predsednik Srbije ima da kaže i upitao - koga to drugog vladike treba da čuju.

- Jeremića, okupljene pod šatorom, ambasadore? Jeremić i ostali pljuvači nekog predstavljaju, ali Srbe sigurno ne - naveo je on.

BEZBOŽNIK! Jeremić brutalno napao SPC zbog Vučića!

I Gradski odbor Pokreta socijalista Novog Sada reagovao je i naveo da su ovim činom "Vuk Jeremić, bivši gradonačelnik Novog Sada i osuđenik Borislav Novaković dotakli dno u svom političkom delovanju".

- Sramne fotomontaže patrijarha koje kače na zvanični profil svoje stranke oslikavaju svu mržnju i zlobu koju Jeremić i njegovi članovi osećaju prema svojoj državi, narodu i crkvi. Bedne fotomontaže su njihov odgovor na pokušaj rešavanja najvažnijeg nacionalnog pitanja, pitanja Kosova i Metohije - navode iz Pokreta socijalista.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dr

pre 4 godine

Bože, ima li ovaj čovek, kao ministar odbrane jedne zemlje, nešto drugo da radi, sem da čita twitove?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija