• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.05.2019

17:13

OVAJ JE NAČISTO PROLUPAO! UGLJANIN: Stefan Nemanja je zločinac!

Politika

OVAJ JE NAČISTO PROLUPAO! UGLJANIN: Stefan Nemanja je zločinac!

Podeli vest

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je u Novom Pazaru da je Stefan Nemanja, osnivač srpske države i rodonačelnik vladarske dinastije, zločinac i da po njemu ne treba nazivati škole i ulice u Srbiji!

On je kazao da je Stefan Nemanja napisao platformu za zločin po kojoj su kasnije, kako tvrdi, navodno delovali Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Draža Mihajlović.

- Srbi sve one koji su činili zločine i genocide nad Bošnjacima proglašavaju nacionalnim herojima, svecima, kao što je Stefan Nemanja koji je napisao platformu za zločin, za istrebljenje naših predaka, Bogumila, Ilira. Takvom zločincu su dali zvanje sveca. Dali su sebi za pravo da osnovnoj školi u Novom Pazaru daju ime tog zločinca - rekao je Ugljanin.

On je dodao da je Stefan Nemanja navodnu platformu za zločine napisao na Saboru kod Novog Pazara koji je održan 1176. godine.

Ljajić je prevarant!

 

Ugljanin je rekao da su Rasim Ljajić i Muamer Zukorlić uložili velike napore da sa dnevnog reda sednica skupština u Novom Pazaru i Sjenici skinu tačke dnevnog reda koje se odnose na promenu ulica u ovim mestima. Takođe, optužio ih je da su pokušali da spreče posetu bošnjačkog člana Predsedništva BIH Šefika Džaferovića Novom Pazaru ali da u tome nisu uspeli.

- Rasim Ljajić je politički prevarant koji živi u Beogradu a bošnjačko biračko telo koristi kao ovce za šišanje. Rasim Ljajić i Muamer Zukorlić, koji sebe nazivaju Bošnjacima, moraće ovih dana da daju odgovor na pitanje zašto su tako neprijateljski nastrojeni prema Bošnjacima. Odgovore će morati da daju svom narodu, porodicima ali i kada budu otišli u BIH i na Kosovo - rekao je on.

- Stefan Nemanja počinio je veće zločine od Ratka Mladića.Pročitajte žitije Svetog Simeona i videćete o čemu se radi. Pročitajte šta je njegova platforma za istrebljenje Ilira, Bogumila i kasnije naših predaka - rekao je Ugljanin i dodao da Srbi i Bošnjaci imaju potpuno suprotstavljene stavove o događajima iz bliže i dalje prošlosti.

Ugljanin je pre nekoliko godina u jednoj emisiji rekao da je Sveti Sava bliži Bošnjacima nego Srbima što je izazvalo različite komentare u javnosti.

- Sveti Sava je bliži nama a ne vama i mi vam ga ne damo, on je naš - rekao je Ugljanin u toj emisiji.

Ugljanin je tada rekao i to da je on najzaslužniji za početak obnove manastira Đurđevi stupovi nadomak Novog Pazara, koji je podigao veliki župan Stefan Nemanja kojeg je juče nazvao zločincem. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 4 godine

ugljanin ti si janičar. kakvi bre bošnjaci to nikad nije postojalo. izmislili ste se 90. ih godina.

AMatić

pre 4 godine

Ugljaninu dosta, ako ti misliš da je istina što govoriš onda treba da se lećiš.

Sosa

pre 4 godine

Po običaju,lupeta li,lupeta.Samo mi nije jasno, zašto nisu njemu sudili u Hagu, obzirom na njegovo delovanje za vreme rata.Ako je bilo osnova da sude Šešelju, onda je za sigurno bilo osnova da sude i Ugljaninu.

Kalimero

pre 4 godine

A kojem bošnjaku (muslimanu) su pa sudili ili ga osudili? Cela priča je koncipirana da su oni žrtve a svi drugi loši momci. Na ovu budalu Ugljanina suvišno je trošiti reči - dok je imao funkcije u vlasti i živeo od džabalebarenja sve mu je bilo potaman a sada više ni sam ne zna šta lupeta i baljezga.

Milan

pre 4 godine

Sramota je što ovako neobrazovan i zao čovek predstavlja dobre i poštene ljude!

Rade

pre 4 godine

Ko je bre ova spodoba da vređa i pljuje sve što je srbima sveto! Ima li zakona u ovoj zemlji!? Niko ne reaguje, zato su srbomrzci sve hrabriji i smeliji u pljuvanju i vređanju naše države!

Dragan

pre 4 godine

Koja notorna budala pa u vreme STEFANA NEMANJE BOŠNJACI NISU NI POSOJALI STVORILI SU VAS OSMANLIJE POTURCAVANJEM I TO IZMEDJU 1700-1890 NAJVISE INACE KRALJU PETRU DA LJUBITE GROB STO VAS NIJE POSLAO U TURSKU.

Dile

pre 4 godine

Kako poznaje istoriju ovaj večiti disident, osim kada je bio u Vladi Srbije. On kaže da je Sveti Sava bliži nama nego njima, pa to su njegovi preci jer tada nije bilo Bošnjaka (muslimana). Ja ga savetujem da pita profesora Selimovica ako mu nešto nije jasno i on će mu sve ispričati na tanane a možda i uz kaficu, ako nije ljut na njega.

Marko

pre 4 godine

Bosnjacki narod nama Srbima da soli pamet i da nam pricao genocida? Taj narod koji je saradjivao sa ustaskim rezimom i hitlersku vojsku, taj narod koji je masovno pripadao SS-Handzar divizije, taj narod koji je sa Hrvatima zaklao i pobio preko Milion Srba, Jevreja i Roma, jel takav narod ima obraz da nam prica o genocid i da soli pamet Srbima? A Bogumili koji su proterani iz Srbije u vreme Stefan Nemanje su poreklom Srbi koji su primili hereticku ideologiju od Bugara, nista drugo, ostaju Srbi.

Toriton

pre 4 godine

Bosnjaci ne postoje, Srbi su Iliri, uvek bili, Bogumili su bili jeretici, a ti si Sulejmane Turcin. Ne znam cemu cela fama.

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Ugljanin sada priča da je Stefan Nemanja zločinac a kod Marića je u emisiji ,,Goli život - S. Ugljanin'' pričao da je on (Ugljanin) poreklom od Nemanjića i da je srpskog porekla. Emisija je na Jutjubu, pa svako može da proveri šta je Ugljanin u emisiji pričao.

hah

pre 4 godine

ovako ce i sergej trifunovic i ovi iz SZS za 20 godina da pricaju da nisu srbi i da su im preci od pre 2000 godina i da nemaju nista sa srbima, ko sto su ugljanin i izatbegovic bili srbi do pre 30-40 godina...

Milivoje

pre 4 godine

Suljo, kako ti se zvao i prezivao pradeda?!

Dragan

pre 4 godine

U ratu su govorili druze tifus, a danas druze droga, droga!!

Avram

pre 4 godine

Za bolesne bolnica,za lude ludnica,za budale nema nista,zato ih ima svuda oko nas

tom

pre 4 godine

Ovaj bi po svemu sudeći najradije sve živo prekrstio u suljo, e morat ćeš malo da sčekaš, mislim malo više.

Pera

pre 4 godine

Ko su bre ti bošnjaci? Izmišljeno ime za ljude muslimanske veroispovesti!

SurovaRealnost

pre 4 godine

Pa ne mogu reci da je istina to sto govori Ugljanin, ali opet ima malo istine. Nemanja je terao stare Srbe (pagane) da prihvate Hriscanstvo, a one koji nisu hteli da prihvate ubijao i progonio. Sto se tice Bosnjaka to su gluposti, nikad nisu postojali to su izmislili 90ih godina. Opet se vracan na Nemanju, on je bio veliki vladar i u talasu Hriscanstva bio je na strani Hriscana i zadatak mu je bio da pokrsti Srbe pošto su Srbi kao i svi ostali narodi u Evropi bili pagani. Problem je bio u tome što su Srbi bili ortodoxni pagani i nisu hteli da prihvate hriscanstvo on je morao da upotrebi sve tri metode. Te tri metode su osnova retovanje, da bi osvojili neku teritoriju narod sa te teritorije morate da pridobijete da prihvate vašu ideologiju, religiju i nacionalnost, a svi koji ne prihvate to moraju biti proterani i pobijeni do zadnjeg i nema milosti ni prema deci ni prema starima jer sutra ti starci ce da uce tu decu protiv vas i vasa deca ce opet da imaju problem...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija