• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

16.05.2019

12:59

NOVA DRSKA PROVOKACIJA KADRIJA VESELJIJA! Tvrdi da je Niš albanski grad!

Politika

NOVA DRSKA PROVOKACIJA KADRIJA VESELJIJA! Tvrdi da je Niš albanski grad!

Podeli vest

Predsednik tzv Skupštine Kosova Kadri Veselji obišao je mesto gde bi, kako je najavljeno, trebalo da bude izgrađen Memorijalni centar u znak sećanja na albanske žrtve i tom prilikom opet ponovio da je Niš albanski grad


- Srbi su se mnogo uvredili kada sam pomenuo Niš. Međutim, Niš je bio nastanjen mnogim Albancima koji su kasnije proterani. Naši stari Prištinci su došli iz Niške zone, posebno iz okoline Kuršumlije - rekao je Veselji koji je i ranije u svojim izjavama tvrdio da će "Niš biti osvojen jer je to Albanski grad."

- Tu sam da još jednom potvrdim posvećenost institucija Kosova da donesu te pravedne odluke - kazao je Veselji i dodak da će biti predloženo da stara Železnička stanica u Prištini bude pretvorena u Muzej proterivanja.

- Ponosni smo na realnost, zločinci će odgovarati, tribunal će se desiti - tvrdi Veselji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nina

pre 4 godine

ovome su puna usta izmeta nikako da ih ispere!!!

Stojan

pre 4 godine

Trazili su u proslosti nemoguce a i dobili su, pricali su da su Srbi radili neverovatne stvari i zapad im je verovao. I dalje pricaju o nekakvim silovanjima Albanki, prica koja je neverovatna jer trebalo je mnogo vojske i mnogo dana i da drugo nista ne rade da bi se silovalo toliko njih. Ali opet zapad ne samo da veruje nego i potpaljuju takve izmisljotine. Zato Srbija bi trebala da je spremna da ih doceka i mozda predje u protivnapad. Sedeci i samo se braniti nije odvelo daleko.

Dragan

pre 4 godine

Mozes da dodjes u NIŠ I TI I ČIKA RAMUS I ONAJ POTURICA THAČI IMA SLOBODNIH SOBA U ZATVORU.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija