• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2019

16:51

ODZVONILO BAHATIM VOZAČIMA! Evo kolike će se kazne plaćati za parkiranje na zelenim površinama, tramvajskim šinama...

Politika

ODZVONILO BAHATIM VOZAČIMA! Evo kolike će se kazne plaćati za parkiranje na zelenim površinama, tramvajskim šinama...

Podeli vest

Na sednica Skupštine grada Beograda je usvojena izmena odluke o komunalnom redu koja će omogućiti da bahati vozači plaćaju kaznu pet puta veću nego do sada

 

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je izdvojio izmenu odluke o komunalnom redu, odnosno uvođenje pet puta većih kazni za bahate vozače koji parkiraju na tramvajskim šinama, pešačkom prelazu, parkovima i u pešačkim zonama, što znači da više kazna neće biti 5.000, već 25.000 dinara.

Osim toga, odbornici su usvojili i nekoliko predloga urbanističkih planova, među su i plan za "Park prijateljstva" na Ušću kojim će se regulisati svi sadržaji koji će se nalaziti u tom parku, plan za tunel koji će povezivati savsku i dunavsku padinu, kao i plan koji se odnosi na izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Velikom selu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bgd

pre 4 godine

Plaćaće sirotinja, kao i do sada. Bahati majmuni uvek imaju "nekoga" ko će im to srediti.

lalegator

pre 4 godine

Ma ja predlazem da tipovima iz parking servisa daju kalasnjikovi i odma da streljaju vozace. Kakva kazna. I onako mud**e ne diraju. Rokaj po sirotinji.

Vns

pre 4 godine

Zamenik gradonačelnika....svi znamo ko je....ali ajde napravite anketu i pitajte u BG kako se zove gradonačelnik....90% građana sigurno ne zna...

SS

pre 4 godine

Ha ha ha ,hoće li te kazne da važe i za Đilasa i družinu,pošto inače ima snimaka njegovog bahatog parkiranja,a vlast ne sme da ga pomeri,a kamoli da ga kazni.Opet gologuzija naj*ba.

Saradžogla

pre 4 godine

Vake pretnje ja slušam decenijama!DECENIJAMA!Te će da bidne ovo pa ono!Nema više vako nego onako ... ŠTA BI BILO KADA BI SE VOZAČI TOTALNO PRIDRŽAVALI PROPISA?Da niki ne greši! ... Policija bi totalno bankrotirala.Sudije za suđenje saobraćajnih prekršaja bi ostali bez posla! ... Nego da ne zaboravim ... Saobraćajne prekršaje sude žene sudije A NEMAJU POLOŽEN ISPIT IZ ZNANJA SAOBRAĆAJNIH PROPISA? Sude na osnovu polupismene prijave saobraćajnog policajca?Onda ja nastupam i velim sudiji DA ZATRAŽI IZVEŠTAJ JE LI POLICAJAC BIO TOG DATUMA I U TOLIKO SATI ZAISTA U SLUŽBI?Ako stanica kaže da jeste onda da sudija meni da tu kopiju i ja idem da proverim.PS.Jeste li imali saobraćajnu prijavu NA DEVET STRANA? - Gospođo sudijo da li ste ovo čitali? - Nisam luda! - I? - Odbacujem prijavu!Suđenje tri minuta i odbranjeni momak mi plati flašu piva.Tolika mi tarifa.

parking majstor

pre 4 godine

Mozete sta hocete,samo necete dokle hocete...

Zozon

pre 4 godine

A šta ćemo sa onima koji izdaju građevinske dozvole i legalizuju zgrade koje nemaju dovoljan broj parking mesta u odnosu na broj stanova u zgradi? Kolika će bita kazna za njih? Ja ću vam reći, neće je ni biti kao što je do sad nije bilo. Ima stambenih zgrada koje nemaju ni jedno parking mesto. Samo udri po građanima.

laki

pre 4 godine

pozdravljam ove kazne. ali budite dosledni pa kad su utakmice na partizanovog ili zvezdinog stadionu, nek komunalna policija ne odbija da dodje i kazni vlasnike parkiranih automobila na zelenoj površini u ulicama sekspirovoj, stjepana filipovica, ljutice bogdana i okolnim ulicama u blizini oba stadiona. kad ih za vreme utakmica pozovemo da intervenišu zbog parkiranje na zelenoj površini, odgovaraju nam da je to vanredna situacija. prodjite gospodine mesiću sekspirovoj ulicom za vreme neke utakmice zvezde ili partizana da vidite koliko je automobila parkirano u dukić i na desnoj strani ulice na potezu od milutina ivkovića do ljutice bogdana. ista situacija je u naselju stjepan filipovic izmedju stanice beograd centar i bulevar kneza aleksandra karadjordjevica. tu ćete videti bahato parkiranje.

JaPaja

pre 4 godine

Daj Boze da je tako mada ako kao do sada budu rupcage bez tragova trave nazivali zelena povrsina onda ce kao i do sada svrha biti punjenje budzeta.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija