• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2019

22:26

(FOTO) MONSTRUOZNA MONTAŽA RAZBIJENA U PARAMPARČAD: Šiptarska fotografija na kojoj "Srbi siluju Albanku", NIJE SA KOSOVA VEĆ IZ IRAKA!

Politika

(FOTO) MONSTRUOZNA MONTAŽA RAZBIJENA U PARAMPARČAD: Šiptarska fotografija na kojoj "Srbi siluju Albanku", NIJE SA KOSOVA VEĆ IZ IRAKA!

Podeli vest

Fotografija koju je poslanica vladajućeg DPK Fljora Brovina pokazala danas u prištinskom parlamentu i koja, prema njenim tvrdnjama, predstavlja dokaz slučaja u kojem su pripadnici srpskih snaga navodno silovali jednu Albanku, najverovatnije uopšte nije napravljena na Kosovu već u Iraku, objavio je prištinski sajt Telegrafi.

Posle pretrage na Guglu, Telegrafi je došao do zaključka da fotografija koju je Brovina pokazala otkriva sumnje da nema nikakve veze sa sukobima na Kosovu, već se odnosi na zločine počinjene u Iraku.

Brovina, poslanica vladajućeg DPK Kadrija Veseljija, je na plenaroj sednici skupštine u Prištini u vreme rasprave o nacrtu rezolucije o osudi genocida koji su navodno počinili pripadnici srpskih snaga i inicijativi za formiranje "tribunala za Srbe", rekla da su članovi porodice te Albanke bili prisiljeni da gledaju akt silovanja.

Foto: printscreen

Nije Kosovo nego Irak



Tvrdila je i da je fotografija pronađena na filmu u fotoaparatu jednog pripadnika spskih snaga.

U međuvremenu, došlo je do oštrih osuda poslanika i predstavnika civilnog društva, koji su kritikovali Brovinu zbog neetičkog objavljivanja slike žrtve seksualnog nasilja, koja je, prema rečima Brovine, živa. 

BRITANCI STOJE IZA ŠIPTARSKG NASRTAJA NA SRBIJU PRIČOM O GENOCIDU: Navodni masakr i silovanja SKUVANI U LONDONU!



Telegrafi dodaje da nije uspeo da stupi u kontakt sa Brovinom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 4 godine

Albanski olos I sljam I Dalje lazy a nasa diplomatija -cuti.

stojan

pre 4 godine

Ha, ha, ha, ha. Pa oni mogu da naprave kakve hoce slike. Zasto nisu trazili od svojih sponzora da im naprave slike sa srpskim uniformama ili bi to bilo ocigledna prevara. Ovako, sto manje da se vidi to ce zapad lakse pihvatiti.

NS021

pre 4 godine

Vidi se na internetu ta slika iz Maja meseca 2004god, u pitanju su tri amerikanca i iračanka. Ima još slika sa istim akterima.

Ljubo

pre 4 godine

Uh , ...Sunce ti je*em ,kad nekad dodje do rata ,zalice onaj sto prezivi ....zalice mnogi sto je bilo kada Srbina u usta uzeo....

Čarapan

pre 4 godine

Varijacija imena Fiora , Vijora , Vljora izgleda da pristaje lažlivim ženama koje zastupaju Šiptare .Sve u svemu vidise Angloamerička (Ennglesko SAD) škola propagande koja je upražnjsvana u ratu u BiH a naslanja se na kršenje ljudskih prava .To je pokušano i u drugim ratovima u Siriji ,Libiji ...... sada će u Venecueli.....

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija