• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.05.2019

10:37

BOŠKIĆ I ĐILAS OGORČENI NA GEJEVE! Izdali ste nas sad, kad ste nam najpotrebniji!

Politika

BOŠKIĆ I ĐILAS OGORČENI NA GEJEVE! Izdali ste nas sad, kad ste nam najpotrebniji!

Podeli vest

Ljubav izgleda nije dugo trajala. Lideri Saveza za Srbiju mislili su da će im bliskost sa LGBT zajednicom doneti neke poene, pa su ih nagovorili da neko vreme zajedno šetaju, ali juče je u Novom Sadu postalo očigledno da je njihova ljubavna veza pukla!

U Novom Sadu juče su, naime, održana dva skupa. Tokom dana ukupili su se pripadnici LGBT zajednice, dok su uveče šetale pristalice parole "1 od 5 miliona". Koji bi, uzgred, stvarno mogli da promene slogan u "1 od 11".

Koliko su samo Đilas i Boškić poludeli kada su shvatili da je gejeva na njihovoj šetnji bilo daleko više od njihovih pristalica. A onda su se razbesneli i ogorčeno im poručil: Izdali ste nas sad, kad ste nam najpotrebniji!

Foto: Informer

Šačica jada: Protest "1 od 5 miliona" juče u Novom Sadu

U kom će smeru otići ova ljubavna svađa ostaje da se vidi, ali ova opoziciona sapunica se, izgleda, bližui svom kraju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kalimero

pre 4 godine

Jel to stvarno slika sa skupa 1od5miliona u Novom Sadu od sinoć? Po izgledu ne bi se skoro ni moglo reći da je tu uopšte i bio neki skup ... PUKLI SU

Milutin Vranjski

pre 4 godine

Ma kakvi vas izdali. To vam samo udaraju čežnju...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija