• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

18.05.2019

11:34

(FOTO) NASILJE U NOVOM SADU! Kamenicama na prostorije SNS u Petrovaradinu!

Politika

(FOTO) NASILJE U NOVOM SADU! Kamenicama na prostorije SNS u Petrovaradinu!

Podeli vest

Noćas, oko dva časa, kamenicama su razbijena stakla na prostorijama Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Petrovaradinu i ovo nije prvi napad na prostorije SNS na teritoriji Novog Sada


- Verujemo ni poslednji. Frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji su ogromne. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu smatra da nalogodavce i počinioce treba tražiti upravo među onima koje već sedam godina tišti to što je zaustavljena njihova besomučna pljačka građana i što u dogledno vreme nema ni najmanjih naznaka da će im narod ponovo ukazati poverenje - navode novosadski naprednjaci.

Oni dalje ističu da takve snage, umesto  da političkom borbom u Parlamentu, kao i novim idejama i programima pokušaju da privuku birače, u potpunoj nemoći poslednjih meseci posežu za najprimitivnijim metodama delovanja.

Foto: S. K.


- Upadaju  u javne institucije, razbijaju prostorije političkih neistomišljenika, uz  vulgarne komentare na društvenim mrežama. Građani će početkom naredne godine imati priliku odaberu kojim će putem Srbija nastaviti: putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka naše zemlje u srednji vek. Mi u Srpskoj naprednoj stranci nemamo sumnje u to da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost - zaključuju u Gradskom odboru SNS u Novom Sadu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija