• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.05.2019

19:38

POKRET SOCIJALISTA O RAZBIJANJU PROSTORIJA SNS NA PETROVARADINU: Počinioci su inspirisani mržnjom koju demonstriraju Jeremić, Đilas i Obradović!

Politika

POKRET SOCIJALISTA O RAZBIJANJU PROSTORIJA SNS NA PETROVARADINU: Počinioci su inspirisani mržnjom koju demonstriraju Jeremić, Đilas i Obradović!

Podeli vest

Gradski odbor Pokreta socijalista Novog Sada osudio je kao "divljačko" ponašanje pristalica opozicije okupljene oko Saveza za Srbiju koje su, kako navode, sinoć iz mržnje prema Aleksandru Vučiću razbile stakla na prostorijama Mesnog odbora SNS u Petrovaradinu

- Više je nego očigledno da su počinioci ovog vandalskog čina inspirisani mržnjom i nasiljem koje svakodnevno demonstriraju Jeremić, Đilas i Obradović - naveo je novosadski PS u saopštenju.

Oni smatraju da su razbijene prostorije SNS posledica politike mržnje koju zastupaju dosovci, ali je dobro, kako kažu, da naši sugrađani još jednom vide kako bi se to Đilas, Jeremić i Obradović obračunavali sa političkim neistomišljenicima, samo da su u prilici.

- Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi protesti u Novom Sadu nikada nisu uspeli, jer je Novi Sad moderan grad koji čine kulturni i pristojni ljudi i u našem gradu apsolutno nema mesta za primitivizam i nasilje koje nude dosovci - navodi se u saopštenju.

SNS OSUDIO SRAMNO PREBIJANJE NJIHOVOG ODBORNIKA U KNJAŽEVCU: Pedstavnici tajkunsko-lopovsko-fašističkog saveza se utrkuju u lažima!

Oni poručuju i da Novosađani nikada neće podržati politiku mržnje i kamenica, već politiku koja je usmerena ka budućnosti tog grada i Srbije. 

Pozvali su nadležne organe da hitno reaguju i pronađu krivce, ali da budu "isto toliko ažurni i brzi kao i onda kada su pronašli napadače na Borka Stefanovića". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija