• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2019

18:54

(VIDEO) KONAČAN KRAJ PROTESTA! Opozicija doživela DEFINITIVAN KRAH! Na protestima nema ni 500 ĐILASOVACA!

Politika

(VIDEO) KONAČAN KRAJ PROTESTA! Opozicija doživela DEFINITIVAN KRAH! Na protestima nema ni 500 ĐILASOVACA!

Podeli vest

Protest opozicije "1 od 5 miliona" nastavlja se i ove subote, a čini se da su doživeli konačan kraj pošto se na Terazijama okupilo oko 500 Đilasovaca

Toliko je Dragan Đilas najavljivao današnji skup na Terazijama kao nešto veliko i kao prekretnicu, a ovo je sve samo ne to.

Ovo je definitivan kraj protesta. Na Terazijama se skupilo jedva 500 pristalica Saveza za Srbiju. 

Pogledajte video-snimak sa protesta i sve će vam biti jasno:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Vi kao drzavni udar ili rat kad najavljujete svake nedelje po 2 puta i nista.

Milan

pre 4 godine

Kako vas bre nije sramota da lazete i obmanjujete gradjane Srbije? Imate li i trunke morala i casti? Pa nece vas VODJA doveka biti na vlasti! Kako cete onda decu i nas ostale gradjane pogledati u oci? SRAM VAS BILO!

Goran

pre 4 godine

Nema potrebe da toliko peniš. Samo mi kaži dve stvari koje su ovi "tvoji" sagradili a da stvarno ima neki značaj za ovu zemlju. Ovaj "vođa" bar nešto radi. To se jako dobro vidi. Jako dobro. Pa neka je on "vođa" još sto puta!

Dragi

pre 4 godine

Samo hodaj Milane, lepo sanjaj i nadaj se... Nisi ti za Srbiju, makar i tvoj tata bio predsednik naše Srbije. Moj ti je savet, spakuj stvari i put Nemačke ili u Albaniju. I neka ti je srećno! Nek je nama živ i zdrav naš predsednik Aleksandar Vučić, a mi ćemo lako bez takvih kao što si ti. Pozdrav majki Srbiji iz Srpskog Sarajeva

ccc

pre 4 godine

ali ovi bar objave svaki vas komantar... pogledaj onaj jadni n1... 100% komentara anti vucic, a 100% komentara ima daleko vise minusa nego pluseva.. informer je za N1 keva... bar sto se tice cenzure...

vera145

pre 4 godine

sta tebi nije jasno,. pogledaj srbiju pre 2012 a pogledaj danas. nije svaba lud pa dolazi kod nas.. nesto je video sto ti nevidis.

dragiša

pre 4 godine

A šta je ovde laž? Da je bilo sinoć prisutno više nego što je u tekstu.OK,neka bude i 1000,ali u svakom gradu ima onih koji ne glasaju za Vučića.U Kragujevcu je naprimer samo 78(slovima - sedamdeset osam) šetalo gradom u pratnji profesora Čupića i Marinike Tepić. U Kragujevcu su praktičmno ugašeni protesti, svako može da đeta koliko hoće, u BGD je već sve gotovo. Uzmite se ljudi u pamet,samo je Parlament mesto za sučeljavanje mišljenja. A odgovor Beogradjana na Djilasovu,Jeremićevu i Obradovićevu "gemnijalnu ideju" da protestvuju ispred redakcija nekih listova je potpuni promašaj, jer su time pokazali kako bi izgledale novine i elektronski mediji kada bi oni došli na vlast. Bili bi tirani kao što je Djilas biou vreme vladavine DS.

Milijan

pre 4 godine

Voleo bih da vidim novinare Koji pisu u ovim novinama.Ne mogu da verujem da stvarno tako misle

SS

pre 4 godine

Vi samo kraj pa kraj iz dana u dan,a kraju ni traga.

Novica

pre 4 godine

Pa vlast nemoze da resi Ove probleme ni u Beogradu a kamoli na Kosovu. Saka bede i jada blokira ulice svojim huliganskim ponasanjem.Nit ima reda niti zakona u jadnoj Srbiji.Ali zato nemiri i neredi na svakom koraku....

Laki

pre 4 godine

Sve je jos dobro, ali kad narodu prekipi pa uzme one cuvene motke i razjuri dzabalebarose i oslobode Beograd,od terora

lence

pre 4 godine

dokle vise terora da li znate da smo u nekim zapadnim zemljama dospeli na turisticke vodice gde savetuju svoje gradjane da subotom posle podne ne izlaze u centar bgd jer protesti protiv vlade mogu biti nasilni.mozete ovo proveriti kod nemackih turistickih agencija.

SOMBOR

pre 4 godine

Ја сам за диктатуру.Вучићу! терај ову багру!Само малтретирају поштен народ.

Kritičar

pre 4 godine

Ja jesam za kritiku i borbu protiv negativnih pojava u društvu.Ali ne mogu da kritikuju oni koji su bili na vlasti 12 godina (od 2000 do 2012) potpuno opustošili privredu Srbije kriminalnom privatizacijom,uništili vojsku.pretapali tenkove.uništili50% sela Srbije,uveli rialiti programe itd itd.Treba prvo da odgovaraju za svoja grandiozna nedela

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija