• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

19.05.2019

09:03

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ I ĐUKANOVIĆ NA PINKU: Naša zemlja se gradi i razvija, a očajni Đilasovi tviteraši kritikuju sve što je dobro u Srbiji!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ I ĐUKANOVIĆ NA PINKU: Naša zemlja se gradi i razvija, a očajni Đilasovi tviteraši kritikuju sve što je dobro u Srbiji!

Podeli vest

Srbija se ubrzano gradi i razvija, otvorena je i završna deonica južnog kraka Koridora 10, uskoro nas očekuju i novi projekti i nove investicije, a takozvani “uticajni tviteraši” naklonjeni Đilasovom savezu za Srbiju iz besa i očaja kritikuju sve što je dobro za našu zemlju, ocenili su gostujući na TV Pink, urednik političke rubrike Informera Milan Dobromirović i poslanik SNS Vladimir Đukanović

Đukanović je, komentarišuću veličanstvenost i važnost auto-puta Koridor 10, istakao da su se već našli oni koji su izneli komentare, takozvani “uticajni tviteraši” koji iz besa ne mogu da izdrže, i koji su već počeli da kritikuju što je napravljen ovako raskošan put.

- Sama pomisao da od Salzburga pa sve do Atine možete da idete auto-putem je velika stvar. Posebno kada se završi put ka Bugarskoj, ogroman novac će ostajati u Srbiji, jer, to je ogroman put, ogroman broj kamiona ide ka Grčkoj preko Srbije, a da ne govorimo o Turcima koji se tim putem vraćaju u Tursku – rekao je Đukanović. 

Kako kaže, ovo stvara mogućnost i za otvaranje novih poslova i radnih mesta. 

Foto: pink.rs

Međutim, Đukanović je podsetio da oni koji kritikuju ovakav projekat nastavljaju sa svojim, i istakao da je u petak partija Dragana Đilasa imala promociju u Nišu, na kojoj je promovisala kao glavnog čoveka nekoga ko je ojadio Niš i građane Niša. 

- Na tom sastanku govorio je Borko Stefanović koji je izjavio kako je u njihovo vreme Niš cvetao, a kako sada ne radi ni jedna fabrika, a građani sun a rubu egzistencije. Kada su oni bili na vlasti, sve fabrike u gradu Nišu su zatvorili, do poslednje. Sve su uništili, jedino što je radilo i radi i danas jeste Duvanska industrija – rekao je Đukanović. 

Kako kaže, Vučić i SNS u Niš su doveli šest novih fabrika, i to fabrike koje su okosnice i američke i nemačke privrede. 

- Nije ga sramota da daje takve izjave. Da li neko može da bude toliko lud – rekao je Đukanović.

Podsećajući na most Vrla koji je takođe sinoć otvoren, Đukanović je istakao da su i u tom području sve moguće zatvorili. 

Foto: pink.rs

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u Informeru, rekao je da o putu kroz Grdeličku klisuru maštamo više decenija, i da smo konačno dočekali da od Niša do Soluna putujemo tri sata. 

- Nažalost, tviteraši su već počeli da tvituju, i da provociraju. Još se malter nije ni osušio, a oni već nalaze mane. Poenta Koridora je regionalna saradnja, to nije bitno samo za nas – rekao je Dobromirović.

Kako kaže, teško je objasniti da oni još uvek stoje pod šatorom, nedelju dana, i dodaje da ljudi moraju da prave neku predstavu, jer kako kaže, ne nude ljudima apsolutno ništa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Opozicija bila na vlasti, pokazala svoje pravo lice, narod je na izborima rekao svoje.

Saradžogla

pre 4 godine

Mašinovođe su preko svog predstavnika a člana SNS uputile pismeni zahtev poslaniku SNS Đukanoviću sa DOBRONAMERNIM predlogom da sarađuju i međusobno da se pomognu.Da je položaj mašinovođa IUZUZETNO LOŠ te doživljavaju puno toga lošeg što je kod Miloševiča bilo NEZAMISLIVO!Pomenuti Đukanović a ,,folozof SNS,, nije se udostojio ni da im odgovori?PS.Ja imam odličnu saradnju i druženje sa brojnim mašinovođama te UPOZORAVAM Đukanovića da smo mi iz SNS jedva dobili 366 hiljada glasova od 1,6 miliona beogradskih glasača na poslednjim beogradskim izborima.Očekivalo se najmanje 800 hiljada ali zbog brojnih grešaka prvenstveno Predsednika Srbije i SNS Vučića izostala je očekivana podrška.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija