• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2019

14:52

MONSTRUOZNE PRETNJE UPUĆENE PREDSEDNIKU OPŠTINE KNJAŽEVAC I NJEGOVOJ DECI!

Politika

MONSTRUOZNE PRETNJE UPUĆENE PREDSEDNIKU OPŠTINE KNJAŽEVAC I NJEGOVOJ DECI!

Podeli vest

Nakon fizičkog napada na odbornika SNS u Skupštini opštine Knjaževac Miroljuba Božinovića od strane odbornika DS Dalibora Stanojevića i kampanje nasilja, laži i mržnje lidera SzS Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Demokratske stranke, predsedniku opštine Knjaževac Milanu Đokiću i njegovoj deci upućene su monstruozne pretnje

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Srpska napredna stranka osudila je prebijanje odbornika SNS u Knjaževcu Miroljuba Božinovića za šta je, tvrde, odgovoran Dalibor Stanojević, pristalica Saveza za Srbiju.

U saopštenju navode da je Stanojević posle ponoći u alkoholisanom stanju napao i naneo ozbiljne povrede ključne kosti odborniku SNS-a.


SNS OSUDIO SRAMNO PREBIJANJE NJIHOVOG ODBORNIKA U KNJAŽEVCU: Predstavnici tajkunsko-lopovsko-fašističkog saveza se utrkuju u lažima!


"Da stvar bude još apsurdnija, predstavnici tajkunsko-lopovsko-fašističkog saveza danas se utrkuju u lažima ko će više slagati i obmanuti građane Srbije", navodi SNS.

Oni su pozvali nadležne organe da što pre rasvetle napad na Božinovića i poručili predstavnicima SzS, Draganu Ðilasu, Bošku Obradoviću i Vuku Jeremiću, da ih se ne plaše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17