• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2019

18:29

PROPALA PODVALA LAŽLJIVE FLJORE BROVINE: Velika Britanija i SAD "zabrinute" zbog podmetanja u kosovskoj skupštini!

Politika

PROPALA PODVALA LAŽLJIVE FLJORE BROVINE: Velika Britanija i SAD "zabrinute" zbog podmetanja u kosovskoj skupštini!

Podeli vest

Britanska ambasada u Prištini na Tviteru je objavila da je zabrinuta zbog događaja iz prošle nedelje, kada je poslanica Fljora Brovina u kosovskoj skupštini pokazala fotografiju Albanki koje su silovali Srbi, a za koju se ispostavilo da je lažna

U tvitu britanske ambasade ocenjuje se da je "važno da optužbe za ozbiljne zločine počinjene tokom sukoba istražuju odgovarajuće institucije, pre svega postavljajući kao proritet pravdu i podršku za preživele, žrtve i porodice, u skladu sa vladavinom prava, a ne politički oportunizam".

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet putem Tvitera je juče takođe ocenio da bi "kosovski lideri trebalo da pomognu žrtvama da zaleče rane, a ne da ih eksploatišu zarad političke dobiti".

U LAŽLJIVE FLJORE KRATKE NOGE: Optužila Srbe za silovanje, pa pritisnuta dokazima PRIZNALA PODVALU!


Brovina, poslanica najuticajnije vladajuće Demokratske partije Kosova (DPK) Kadrija Veseiljija, priznala je u petak da su fotografije, koje je pokazala u skupštini kojom Veselji predsedava i za koje je tvrdila da predstavljaju dokaz da su srpske snage silovale Albanku tokom poslednjeg sukoba na Kosovu i Metohiji, falsifikat i da datiraju iz 2003. godine, navodno iz Iraka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
junkk

pre 4 godine

Ko jos njima veruje u iskrenost zabrinutosti kad su im oni mentori a moguci i autori podmetanja slika pa ako prodje bice osuda ako ne prodje onda smo toboze zabrinuti. Hrhunska licemernost.

zdenko

pre 4 godine

A da se to djubre procesuira, to im ne pada na pamet?

dragan

pre 4 godine

Kad su englezi i ameri zabrinuti i ja sam se duboko zabrinuo oko ove farse Tresla se gora rodio se mis

Dragan

pre 4 godine

Šta je čudno. Učitelji se javljaju. Kakva škola, takvi i djaci. Sve je to zajednički smišljeno, ali su provaljeni

Xxx

pre 4 godine

Niste vi ljuti sto laze vec sto nije uspela u svojoj lazi. Lose ste je naucili.

nmileusnic1

pre 4 godine

Oni su siptare i naucili podmetanju, od Markala preko Dobrovoljacke do Racka a sada su kobajagi zabrinuti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija