• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

20.05.2019

21:15

EKSKLUZIVNO! PISMO KAPETANA DRAGANA: Slavim u ćeliji svako povlačenje priznanja lažne države Kosovo!

Politika

EKSKLUZIVNO! PISMO KAPETANA DRAGANA: Slavim u ćeliji svako povlačenje priznanja lažne države Kosovo!

Podeli vest

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je osuđen na 13 i po godina robije zbog navodnih ratnih zločina tokom rata u Hrvatskoj, ističe da u ćeliji slavi svako povlačenje priznanja nezavisnosti lažne države Kosovo!

Vasiljković u pismu, koje ekskluzivno prenosimo, naglašava da su Hrvati prvi u istoriji koji su proterali jedan narod, a zatim ga optužili za genocid i agresiju. Takav 'ustaški recept', dodaje Vasiljković, danas se primenjuje na Kosovu.

* Njegova ekselencija ministar inostranih poslova RS Ivica Dačić, zahvaljujući postignutim rezultatima u diplomatiji za period 2018-2019. godine, postao je jedan od mojih najomiljenijih Srba. Mi smo u nacističkom logoru Lepoglava u odeljenju 4B (gde su zatvoreni isključivo Srbi) slavili svako povlačenje priznanja Kosova, a ministra Dačića smo slavili kao Obilića.

Ustaški recept

Hrvati su prvi u istoriji koji su proterali jedan narod, a zatim ga optužili za genocid i agresiju. Ustaški recept se danas primenjuje i na Kosovu
Kapetan Dragan

* U izjavi 6. 5. 2019. za medijsku kuću "Sputnjik" ministar je, povodom zahteva Prištine da Srbija "prizna navodni genocid", izjavio: "Prvi put u istoriji se dešava da teroristi koji su proterali jedan narod optužuju državu za genocid..." Šta pričaš, Ivice? Zar si zaboravio da su ustaše proterale srpski narod iz viševekovne Krajine, gde nikada nije bilo Hrvata?

Krajine, koju je austrougarska imperija naselila Srbima još dok Hrvatska nije ni postojala, a zatucani Hrvati na periferiji Balkana nisu imali ni jezik, nego je svako selo govorilo nekakvom primitivnom artikulacijom, dok Srbi nisu došli u susedstvo, pa ih naučili da pričaju!

Foto: Informer DN

* Ustaše su proterale srpski narod sa njihovih osmovekovnih ognjišta. Zatim taj progonjeni narod optužuju za genocid i agresiju na sopstvene domove. Šiptari su mala deca po zločinu kada se porede sa ustašama i samo ćorav ne vidi da u venama stratega za veliku Albaniju teče pogana ustaška krv. Znamo da Šiptari nisu prvi izmislili i ne dozvoljavam da im tu titulu niko nepravedno prisvaja.

* Hrvati su prvi u istoriji koji su proterali jedan narod, a zatim ga optužili za genocid i agresiju. I dan-danas, 30 godina kasnije, zloupotrebom pravosuđa, pa i EU, nacistički proganjaju i ono malo Srba što je ostalo u svojim domovima. Ustaški recept se primenjuje i na Kosovu.

Dačić: Ne zaboravljam Krajišnike!

Foto: Printscreen TV Pink

Šef diplomatije Ivica Dačić, komentarišući otvoreno pismo Kapetana Dragana, ističe da ne zaboravlja Krajišnike i da ih uvek ima na umu.
- Hvala Vasiljkoviću za podršku. Ne zaboravljam na Krajišnike koji su po zatvorima u inostranstvu i to uvek ponavljam. Nastavljam borbu za Kosovo, tek smo počeli sa povlačenjem priznanja nezavisnosti - naglašava Dačić.

* Bojim se da brzo zaboravljamo i treba nam dugo vremena da se prisetimo nekih dešavanja i ljudi koji zaslužuju više. Na sreću, Srbija ima još uvek dobrih sinova, kao što su advokati Dragan Palibrk, Goran Cvetić, te Savo Štrbac, koji bez ikakvog budžeta neumorno čine sve što je u njihovoj moći da koliko-toliko ublaže patnje bar nekolicini nevinih srpskih heroja, koji se osećaju zaboravljeni i napušteni.

* Iako je ministar i moj prijatelj, velik i dobar Srbin Ivica Dačić učinio više na diplomatskom frontu Srbije u poslednjih dve godine nego što je učinjeno unatrag dvadeset, molim ga i ovim putem: Ivice, ne zaboravljaj nevine Krajišnike koji leže po zatvorima van Srbije. Dugujemo im to!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

... odležaće ovaj celokupnu kaznu umesto dve trećine.... Izgleda da kao i Šešelj, zatvor smatra drugim domom. Ako mu se isplati da kevće, neka kevće.

Mate

pre 4 godine

Što ti je četnik.. Pružiš mu besplatno stanovanje, hranu, čak ga spasiš iz opasne Australije, da ga zmija ne ugrize, a on ovako vraća. Dobro, ljut je, ko ne bi bio. Umjesto s ustašama, smjestili ga s četnicima u čeliju. Od goreg ga dopalo gore. Ajde strpi se, odradi kaznu i mrš. Jeste da ćeš biti starac, ali malo prerano pričaš gluposti, Dragane.. Rasturili smo ti "specijalce" a i tebe.

Jimmy le Santo

pre 4 godine

Samo ti slavi uz sdo kao i sto sam vidis pravda stigne svakoga

Milemalivuk

pre 4 godine

Kako malo prostora u srpskim medijima se daje ovoj ljudskoj gromadi koji je ostavio sve raskosi I blagodeti kojima je bio okruzen u obecanoj zemlji I sve to ostavio I došao u krsnu Dalmaciju da se bori za spas srpskog zivlja od genocida koji mu je spreman jos od 1914. Ovaj covjek je broj 1. kad je rec o patriotismu. Neka te Bog cuva legendo srpska.

Miki

pre 4 godine

A ustvari ga ustaše naučili da piše i da komunicira bez gestikulacije rukama. Istoriju jebiga nije učio.

Djuka

pre 4 godine

Ajde? Seti se sta si radio 5 oktobra .. onomad .. ak47 pa po centru Beograda .. izigravas baju ..

Sediša

pre 4 godine

Pa kako to kapetane ti namesto moćnog srpskog tenkiste posta hrvatska balerina ko Šešelj nekada bošnjačka?

10 Hrvatskih Zapovedi Srbima

pre 4 godine

1. Jedni su Hrvati-katolici braća tvoja nepokorena od Boga i Gospe zaštićena! 2. Nedaj svoje jer sveto je i vrati tuđe jer prokleto je! 3. Ne laži i ne raci lažna svedočanstva i ne kukaj uzalud nego živi u miru! 4. Poštuj zemlju u kojoj živiš da u njoj dugo živiš i dobro ti bude ili ima da te ne bude! 5. Ne poželi tuđe more i obale i plaže i ostrva i milijarde ako nemaš svoje! 6. Ne radi ubice od braće svoje od Gavrila do Jasenovca i Oluje i Košare! 7. Ljubi svoje komšije Hrvate i Bošnjake i Albance ko braću svoju! 8. Ne sagreši bludno sa Hrvaticama i Albankama nego ženi Srpkinje svoje! 9. Digni sa 250 000 Srba spomenik Tuđmanu ko spasitelju svome! 10. Pokaj se za grehe svoje i vrati korenima svojim jer Nebeska Srbija pakao ti je!

Kažu

pre 4 godine

Dok su srpski gubitnički borci štrajkali glađu hrvatski su pobednički branitelji za ovu godinu dobili povećanje svog budžeta za čak POLA MILIJARDE EVRA a sada im Lepa njihova gradi i 4 Veteranska centra bolje i veće od Američkih e samo da to ne čuju ovi srpski gubitnici pa da počnu da kmeče!

MAESTRALNO

pre 4 godine

Kako su Hrvati mogli da naprave takvo čudo 95g da u samo 3-4dana oslobode i očiste svoju zemlju sa samo 250 000 vojnika na ratištu a na tolikoj liniji od Virovitice do Karlovca i Karlobaga pa onda dole duž obale sve do Dubrovnika i još da zaraobe ceo Krajiški korpus od 6000 kukavica četnika koji im potpisaše istorijsku predaju u Glini i još da poslože ČAK 250 000 srpskih civila da im spakuju kofere i napune traktore i kamione i da ih puste žive i zdrave da odu u kolonama za Srbiju namesto da završe ko oni na Blajburgu ili Srebrenici pa zna li neko kako je to uopšte moguće a? Ima li neko uopšte tamo na Kosovo da na vreme spremi te jadne ljude? VJEZBA BJEZANJA-Youtube www.youtube.com/watch?v=UYjh3aAvczc Neće albanci biti tako dobri ko katolička braća hrvati? Hrvatska Vojska dijeli hranu srpskim izbjeglicama u Topusko-Youtube www.youtube.com/watch?v=qUaa-y28ITQ

Smiljani

pre 4 godine

Pošto se snima holivudski film o Nikoli Tesli koji će se zvati Mad Scientists i dok Srbi teraju medijske propagande da je njihov Hrvati na svom Tesli već zarađuju milione jer su otvarili Memorilani centar Nikola Tesla i uredili njegovu kuću i cele Smiljane i Gospić sve gde je bio i živeo do svoje 18-te godine i eto već prve godine od otvaranja imali oko 100 000 posetioca a kad dođe film i kad se pročuje ma zarađivaće milione na njegovom imenu pošto su tako blizu mora i miliona turista iz celoga sveta… Pošto će Srbi snimati film o Jasenovcu eto već kreće osavremenjivanje Memorijalnog centra Jasenovc i uređenje spomenika Cvijet Jasenovca i uređuju se putevi i ide gradnja hotela i ugostiteljskih obekata jer treba turiste sa Jadranske obale voditi u Jasenovac kao turističku atrakciju pa kad Srbi krenu sa reklamom i filmovi pa imaće Jasenovac duplo veću zaradu od Aušvica kojeg u godinu dana poseti više turista nego celu Srbiju! Pošto toliko četnici i vojvode od 95g kukaju i kmeče za Jasenovac a ne za Karlobag i more eto bar da na kraju ima neke koristi od toga?

Net

pre 4 godine

Zašto ovo ne pišete a eto već ima pola miliona pogleda iz celoga sveta!?? Jedan od najslavnijih jutubera napokon svetu rekao sve o Balkanu i svim narodima i državama(pa nahvalio Hrvate a optužio Srbe za sve zlo i pokretanje WW1 i svih ratova) apsolutno fenomenalan i tačan video... The BALKANS Explained (Geography Now!) www.youtube.com/watch?time_continue=709&v=ED0b0E6xUL8

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija