• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2019

22:34

(VIDEO) NEKI SVOJA OBEĆANJA ISPUNJAVAJU! A evo kako su BIVŠI MOĆNICI SRAMNO LAGALI SRBIJU!

Politika

(VIDEO) NEKI SVOJA OBEĆANJA ISPUNJAVAJU! A evo kako su BIVŠI MOĆNICI SRAMNO LAGALI SRBIJU!

Podeli vest

Izgradnjom Koridora 10 država Srbija je uspela da završi veliki posao. Iako su mnogi sumnjali da će on ikada biti završen, jer su prethodne dosističke vlasti to obećavale, ali nikada nisu ništa uradile, nova vlast predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, uspela je ono što pre nje niko nije

Podsetimo samo koliko su praznih obećanja i lažnih izjava dali oni koji sada najviše kritikuju rad predsednika Vučića.

Foto: printscreen

- Koridor 10 je jedan od strateških projekata za državu Srbiju. Bez dovršetka Koridora 10 Srbija ne bi iskoristila svoj potencijal za razvoj, manje bi plate bile u Srbiji - govorio je Boris Tadić 2008. godine.

Foto: printscreen

- Ova Vlada će ispuniti obećanje i završiti izgradnju autoputa - rekao je Tadić godinu dana kasnije.

- Ni ja ni G17+ nećemo izaći na sledeć izbore ukoliko ne bude završen Koridor 10 u ovom mandatu - govorio je Mlađan Dinkić 2008. godine.

Foto: printscreen

- Naš cilj je završetak svih poslova na Koridoru 10 do 10. maja 2012. godine - govorio je Milutin Mrkonjić 2010. godine.

Foto: printscreen

Samo godinu dana kasnije, Mrkonjić je rekao i ovo:

- Izgradnja celog autoputa na Koridoru 10 kroz Srbiju biće završena do jula 2013. godine. 

Foto: printscreen

A Aleksandar Vučič je obećao i ispunio! U tome je razlika, gospodo. Neki svoja obećanja ispunjavaju.

Foto: Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

Svaka čast na završenom poslu na koridoru 10. Samo jedno na umu da ima predsednik Aleksandar Vučić. Srbija nikada ništa za sebe nije tražila, već za svoj narod. Niti je tu da ispunjava tuđe snove i ambicije. Nepoštovanje prema preminuloj leni Ilić nikada neće zaboraviti. Sve one tvoje političarke ne steroidima ne vrede ni po lule duvana sa svim svojim punim ustima priče o deci i majčinstvu. Cela Vlada je pokazala da je vrh vozikati se novim autoputem sa ambasadorima i visokim zvanicama, dok je jedna porodica iz Čokota u tom danu bila zavijena u crno. Imajte to na umu. Skromnost je vrlina, empatija je neizostavni deo ljudskog bića. Jer ako se ova Srbija naljuti i ode, znate i sami da ćete i vi i oni iz opozicije ostati bez duše. Kao prazni mehurovi.

mihajlo

pre 4 godine

Opozicija se dokazala, ova vlast obećanje ispunila, imaju punu podršku naroda Srbije, za ono što rade, a prave novu budućnost Srbije.

Vitez Kojo

pre 4 godine

E ovaj auto put nas kosta ko popa sveta kajgana..drugi bi napravili za te pare 3-4 puta duzu trasu i jeftinije sto znaci da su se castili debelo ovi nasi "strucnjaci" politicari iz vlasti.Ig de nadjoste ovog Dinkica lazova ,prevaranta koji se debelo unovcio da pominjete..pa on je savetnik AV.

Milan

pre 4 godine

Vucko je car, uradio je za Srbiju vise nego iko u poslednjih 100 godina, Hrvat - Tito, Crnogorac-Milosevic a i ovi klosari iz opozicije su samo ruzna mrlja u istoriji Srbije. Pozdrav iz Republike Srpske

Saradžogla

pre 4 godine

Ja stari Džole koj živi u selu uz dupe Beograda vrlo obožajem što naš Precednik marljivo radi.Men izgleda da radi 26 sati na dan.Otvara gradnju fabrika.Otvara svršene fabrike.Otvara gradnu puta.Otvara izgrađen put ... Bravo,bravo!Samo da napišem ovo.Ne bih sas njega da letim avionom jer bi mož biti krenuo da otvara avionske prozore?PS.Čuj mene,ja da letim avionom?Traktor je zakon JER VIDIM KUDA IDU TOČKOVI.To ti kažem.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17