• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/mediji

24.05.2019

23:07

EVO ŠTA JE SRBIJA URADILA, ŠIPTARI PONIŽENI DO DASKE?! Priština nije ušla u 9 međunarodnih organizacija, a 13 država povuklo je priznanje!

Politika

EVO ŠTA JE SRBIJA URADILA, ŠIPTARI PONIŽENI DO DASKE?! Priština nije ušla u 9 međunarodnih organizacija, a 13 država povuklo je priznanje!

Podeli vest

Od 2014. godine do danas sprečen je prijem tzv. Kosova u devet međunarodnih organizacija, a za četiri godine, od 2014. do 2018. godine, 13 država je povuklo priznanje, stoji u Izveštaju o pregovorima između Beogarad i Prištine od 2013. do maja ove godine koji je stigao u skupštinu i biće predmet rasprave

Tih devet međunarodnih organizacija su UNESCO, Svetska carinska organizacija, INTERPOL, Međunarodna organizacija za vino i vinovu lozu (IOV), Evropska studentska unija, Evropska radiodifuzna unija (EBU), Međunarodna organizacija vrhovnih revizorskih institucija, Evropska mreža operativnog prenosnog sistema za električnu energiju i Međunarodno udruženje avio prevoznika.

Takođe, od 2014. do 2018. godine 13 država je povuklo priznanje, Solomonska Ostrva, Surinam, Burundi, Liberija, Papua Nova Gvineja, Lesoto, Komonvelt Dominika, Grenada, Komori, Madagaskar, Palau, Gvineja Bisao i Sao Tome i Principe.

Države koje su priznale od 2014. do 2018. godine su: Tonga, Songapur, Antiga i Barbuda, Togo, Bangladeš i Barbados, dodaje se u izveštaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Vi tam' u redakciji Informera NE TERAJTE INAT sa ovakvim tekstovima silama koje su priznale lažnu državu ,,Kosovo,,?Kada te prizna amer i englez to ti je zakon?Čudi me ZAŠTO JE ITALIJA priznala lažnjak kada je njen jug već POALBANIZOVAN koliko tamo ima albanaca.ONO ŠTO JE BITNO ... Non stop da molimo boga da po naređenju albanske mafije ne zatraže šiptari povratak Srbiji.ŠIPTARI SU RODA SRPSKOG! Naši lepotani na vlasti bi povratak proslavili da bolje ne može biti?A ONDA ZAPOČINJE KRAJ SRBIJE!Trećina poslanika bi bili albanci a ne šiptari?Pa onda tri ministra?Za to vreme bi narko albanska mafija sve pokupovala po Srbiji.

as

pre 4 godine

Bolje da ste tu energiju za sprečavanje Kosova uložili za približavanje Srbije EU. Na kraju će Kosovo da uđe u sve te organizacije, a mi smo izgubili 4 godine koje su nam mogle mnogo dobra da donesu.

mihajlo

pre 4 godine

Ova politika , se ipak u nekoj meri pokazala uspešnom .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija