• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2019

19:03

(FOTO/VIDEO) BRUKA I SRAMOTA ĐILASOVACA! Pevaju himnu kao da su DROGIRANI! TOTALNI RASPAD PROTESTA OPOZICIJE!

Politika

(FOTO/VIDEO) BRUKA I SRAMOTA ĐILASOVACA! Pevaju himnu kao da su DROGIRANI! TOTALNI RASPAD PROTESTA OPOZICIJE!

Podeli vest

Pristalice opozicije danas su se okupile na Terazijama na protestu "1 od 5 miliona", i doživeli su debakl! Skupilo ih se jedva nekoliko stotina

Da protesti pucaju po svim šavovima dokazuje i današnje okupljanje Đilasovaca na Terazijama. 

Foto: Informer

U dogovreno vreme u centru grada okupilo ih se svega nekoliko stotina. Pristalice opozicije su danas totalno obrukale svoje "vođe" pošto su na samom početku skupa pevali himnu Srbije kao da su drogirani.

Foto: Informer

Poslušajte kako to zvuči:

Foto: Informer

Lideri opozicije Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović potučeni su do kraja, a današnji skup je samo još jedan dokaz za to.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mali cime

pre 4 godine

Tu su oni negde , NINDZE su nevidljive , narocito kad ih predvodi GAVRILO MILENTIJEVIC , komandir stanice milicije GORNJE POLJE.

AS

pre 4 godine

TO TAKO ZVUČI ZATO ŠTO NIKO OD NJIH NEZNA REČI SVOJE HIMNE PA LUPETA KO KAKO STIGNE.

AS

pre 4 godine

TO TAKO ZVUČI ZATO ŠTO NIKO OD NJIH NEZNA REČI SVOJE HIMNE PA LUPETA KO KAKO STIGNE.

Samosvena građanka

pre 4 godine

Bolje je da Đilas, Jeremić, Obradović i njihove pristalice ne brinu o nama penzinerima.

Vitez Kojo

pre 4 godine

Sto se tice Djilasa nista posebno o njemu nema da se kaze a da bude pozitivno al takav kakav je bio bolji je od ovih mediokriteta sto samo klimaju glavom i reaguju na zvonce otprilike na nivou dobro obucenih papagaja.Da bi jednom da ovaj ojadjeni narod dobije normalnu ,postenu vlast koja ce sluziti narodu a ne kao do sad da narod sluzi ovim namazanim muljatorima i uvlakacima. I objavite nekad nesto sto nije volji posto vam u naslovi pise da ste "NEZAVISNI"

Petar Golemi

pre 4 godine

Ovim patkarima treeba dati po jednu metlu da počiste posle sebe.....A nakon toga da izađe njegovoro preosvestenstvo da okadi česmu od nekrsta i ostalih bludnika.....

Marcco

pre 4 godine

Ovo sa himnom je kao ono sa največim i najfanatičnijim vernicima... ne znaju da sklope ni prva dva reda "Oče naš"... Obično idu sa "Oče naš koji jesi na nebesi..." pa kad ih pitaš šta to lupetaju, kažu "pa staroslovenski"... izgleda da je važno da se rimuje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17