• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2019

15:40

(VIDEO) VRHUNSKI BEZOBRAZLUK! Jeremić neće da prizna odakle mu milioni, a za to što puši tompuse i nosi skupa odela optužuje vlast!

Politika

(VIDEO) VRHUNSKI BEZOBRAZLUK! Jeremić neće da prizna odakle mu milioni, a za to što puši tompuse i nosi skupa odela optužuje vlast!

Podeli vest

Bahatost i bezobrazluk predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića prevazilazi sve granice! Gostujući u jednoj TV emisiji Jeremić ni za živu glavu nije hteo da otkrije koliko zarađuje i odakle mu silni milioni na računu, a za luksuzni život, za to što puši tompuse, nosi skupa odela i što putuje na najluksuznije destinacije, optužuje aktuelnu vlast?!?


Na pitanje voditelja da kaže koliko zarađuje, Jeremić je odgovorio da pošto nije državni funkcioner nema tu obavezu i da je to nepristojno.

Odgovarajući na pitanje o luksuznom životu koji vodi, iako to nije u skladu sa imenom stranke koju vodi, Jeremić je za to, ni manje ni više, optužio aktuelnu vlast...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija