• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2019

19:50

TAČI ZAPRETIO EVROPI, PA ZINUO NA SRBIJU: Preševo da se pripoji Kosovu, a Kosovo Albaniji, ukoliko ih EU bude ignorisala?!

Politika

TAČI ZAPRETIO EVROPI, PA ZINUO NA SRBIJU: Preševo da se pripoji Kosovu, a Kosovo Albaniji, ukoliko ih EU bude ignorisala?!

Podeli vest

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači rekao je danas da je "nezaustavljivo posvećen", kako tvrdi, korekciji nepravde prema Preševskoj dolini i Albancima

- Preševska dolina treba da se pridruži Kosovu, baš kao i Kosovo koje bi trebalo prirodno da se pripoji Albaniji, pod zajedničkim kišobranom EU ili samo pod albanskim kišobranom, ako EU nastavi da zatvara svoja vrata za nas - napisao je Tači na Fejsbuku, reagujući na poziv lidera DSK Ise Mustafe na pomirenje izmedu Tačija i bivšeg albanskog predsednika i premijera Sali Beriše.

Tači je, prenosi Koha ditore, zahvalio Mustafi na savetima koje je dao, rekavši da ne dolazi nikakva šteta zbog debate i predstavljanja različitih pogleda na ostvarivanje zajedničkog cilja.

On kaže da ga saveti čine jačim u njegovom radu i pozvao je prvog čoveka DSK da mu se pridruži.

 

(VIDEO) VUČIĆ ODBRUSIO TAČIJU: Hašime, urazumi se, ti zavisiš od nas - NEĆE TO TAKO DA IDE KAKO SI TI ZAMISLIO!



- Nacionalna unija je u umovima i dušama svakog Albanca. Hajde da to učinimo zajedno i pretvorimo u stvarnost - napisao je Tači.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Zlotvoru taj tvoj san neces jos dugo videti dok je Srbije i Srpskog narida.

Bota

pre 4 godine

Ovaj čovek,Hašim Tači, je apsolutno u pravu.On ima pravo da traži šta misli da mu ili pripada ili da treba da se uradi.Tako isto bi i naša vlast trebala da se javi i kaže da Preševska dolina, nikada neće biti Šiptarska,da se Kosovo pod ovim uslovima nikada neće pripoiti Albaniji jer je Kosovo,još uvek Srbija.Kako oni tako trebamo i mi da im odgovaramo,dosta je više bilo ustupaka i kukumakanja,ajdemo malo hrabro,svi sve znaju i svima odgovara da mi idemo sa uvučenim šapicama.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

CEMO OVOLIKA SLIKA OVE SIPTASKE DJUKELE I UBOJICE , KOGA JOS NAZIVATE PREDSEDNIKOM .

jova

pre 4 godine

Šta ti znači Tači da ti se pripoji Preševo kada gubiš celo kosovo koje ste na silu oteli od Srbije,došli ste iz Albanije i oteli srbsko Kosovo, Bog u Poslovicama 22:28 kaže ne pomiči staru među što su oci tvojii postavili, a vi ne da ste pomerili među, već ste silom oteli na hiljade hektara tuđe Srbske zemlje a srbima vadili organe iz tela,i vi želite da vaša djeca srećno žive na Kosovu ,to vam Bog neće dozvliti i daće vam po vašim zlim delima to ćete sigurno dobiti, Bog će vas oterati sa Kosova uskoro, jer je oteto prokleto.

Saradžogla

pre 4 godine

Проклети србин из фамилије Даниловић са славом Митровдан.Прадеда му је био православни поп и из КОРИСТИ прешао у ислам са новим идентитетом Јусуф Тачи. Турци му нису дали никакву значајну функцију али је проклетство пало на потомке.Праунук Хашиш Тачи је брука и срамота српскога рода.А наш уопште не казују свету истину ко је Хашиш Тачи?Уместо да поведе борбу за повратак шиптара роду српском и не буду слуге албанске нарко мафије Тачи је постао НЕПРИЈАТЕЉ СОПСТВЕНОГ НАРОДА!Ужас.Катастрофа ...

Vatro Marx

pre 4 godine

Kada ce jednom da ovi dzukci prestait da laju. Stvarno prelaze u dosadu.

dragan Dubonjac

pre 4 godine

Tachi gubi tlo pod nogama ... čitam izveštaje sa izbora u EU. Le Pen je oduvala Makrona , u Austriji u zbiru ponovo vode ÖVP/FPÖ u Nemačkoj AFD je sve jači u Italiji Lega NORD sigurno dobija ..... momak oprosti se od veštačke "Državice" !!!!!

PetarVeliki

pre 4 godine

Presevo,Bujanovac,Leskovac,Vranje i Prokuplje ?Zasto i njoh u paketu ne pripojite ijednom za svagda da zavrsimo tj.pocnemo da zavrsimo sa vama za sva vremena!Samo tako cemo da pocnemo molim boga kada cete i to da trazite! Pozdrav iz Montreala!

srbo

pre 4 godine

Na kakvim je ovaj terapijama,za koji mesec ima da ih proteraju sami shiptari,sve go kriminalac

Svima dobro

pre 4 godine

Treba sacekati da krwnu sa nekom paravojskom da zauzmu Presevo i onda ih ocistiti i sa koosova i iz makedonije,a i sa tetitorije navodne albanije!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija