• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.05.2019

17:48

JEDINA POLITIKA IM JE DA SE VRATE U FOTELJE! Stefanović: Đilasa, Jeremića i Obradovića Kosovo ne interesuje!

Politika

JEDINA POLITIKA IM JE DA SE VRATE U FOTELJE! Stefanović: Đilasa, Jeremića i Obradovića Kosovo ne interesuje!

Podeli vest

Član Predšedništva SNS Nebojša Stefanovič kaže da odluka Đilasa, Obradovića, Jeremića i drugih da ne budu danas u Skupštini Srbije jasno pokazuje da im nije stalo do ozbiljnog razgovora o najvažnijim nacionalnih i političkim pitanjima, već da je njihova jedina politika da se vrate u fotelje, pa i po cenu da naškode svakom Srbinu koji živi na KiM

- Danas su još jednom demonstrirali licemerstvo, bezidejnost, kao i nedostatak odgovornosti za narod u južnoj srpskoj pokrajini - naveo je Stefanović u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Kako je rekao, dok se Obradović sa Jeremićem i Ðilasom "valja u prljavom novcu Patrika Hoa", Kosovo i Metohija ih ne dotiču, pa ni toliko da bar prisustvuju sednici Skupštine na kojoj se raspravlja o ovoj važnoj temi. 

- Ne treba zaboraviti da je upravo štetočinsko delovanje Jeremića, Ðilasa, Borka Stefanovića i ostalih dovelo do smanjivanja suvereniteta na Kosovu i Metohiji, dok su se istovremeno pojačavali njihovi bankarski računi - tvrdi Stefanović u saopštenju. 

A o tome šta misle Srbi sa Kosova i Metohije, dodaje, najbolje pokazuju kada izađu na izbore i podrže politiku Aleksandra Vučića, "koji već godinama štiti naše nacionalne interese i poboljšava životni standard svih građana Srbije".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

I dok su bili na vlasti, mislili samo na sebe.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija