• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.05.2019

18:21 >> 18:23

(FOTO) NEMAČKA DA PREISPITA PRIZNANJE KOSOVA! Šiptarski pokrovitelji u problemu, DESNIČARI U BERLINU TRAŽE NOVU POLITIKU!

Politika

(FOTO) NEMAČKA DA PREISPITA PRIZNANJE KOSOVA! Šiptarski pokrovitelji u problemu, DESNIČARI U BERLINU TRAŽE NOVU POLITIKU!

Podeli vest

Gunar Lindeman, poslanik ekstremno desne frakcije AfD u skupštini pokrajine Berlin, istakao je danas da se na Kosovu i Metohiji, u odnosu na broj stanovnika, nalazi najveći broj boraca Islamske države u jednoj evropskoj zemlji

Lindeman je na svom Fejsbuk profilu ukazao da je (tzv.) Kosovo i dalje uporište organizovanog kriminala na Zapadnom Balkanu i na njemu je već razoreno, paljenjem, oko 140 hrišćanskih crkava.

On je stoga apelovao na nemačku vladu da preispita odluku o priznanju Kosova. 

Podsetio je da je Nemačka, kao i većina drugih članica EU, (tzv.) Kosovo priznala kao nezavisnu državu 2008. godine. 

BAKIRE, PAMETNIJI SI KAD ĆUTIŠ! IZETBEGOVIĆ NAPAO VUČIĆA ZBOG DODIKA, smeta mu što je Predsednik Srbije uz rukovodstvo Srpske!

 

- To priznanje mora, zbog ukupne situacije, biti ponovo promišljeno, ako saveznu vladu interesuje stabilnost u Evropi - podvukao je Lindeman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Smrad

pre 4 godine

Sad se mi ložimo tu na predlog nekog lujke iz Nemačke čija stranka ima 100 članova. Da je to Angela rekla ili neko važniji ajde de ali ovo su gluposti za malu decu.

Predrag

pre 4 godine

Pa do pre nekoliko godina niko u Evropi a i u Srbiji nije smeo ni ds pomisli o tome dok Dsca nije uzeo stvari u svoje rule i onda je pocelo........

Miki

pre 4 godine

Kad bi ceo hriscanski svet znao ,a verujem da polako mnogi shvacaju. Srbija je poslednja hriscanska odbrana evrope. Padne li Srbija, pasce i evropa. Srbi su jos od Atlantide pa naovamo bili prva civilizacija na ovim prostorima. Negde naucni svet to zna i svi se bore da ovaj mali narod ne dobije to priznanje. Ali polako neki naucni svet priznaje Vincu pa i Heraklove stubove na dunavu gde se spominje ulazak pred Atlantidu. Srbi jesu najstariji narod na ovim prostorima. Nismo mi dosli ovde, mi smo se vratili. Hriscanstvo se brani na granicama Srbije. To su prvi shvatili Madjari koji podrzavaju Srbiju na svakom koraku. Polako ova dva naroda koji su druge vere, a nekada iste hriscanske shvataju i ulaze u borbu za opstanak hriscanstva.

Anti rusofil

pre 4 godine

Cinimi se da i Nedertalci pricali su srpski pa naucili su i dinosaure da pricaju srpski

grof01

pre 4 godine

Jesu to oni što su izgubili izbore za euro parlament i u savezu sa neonacistima??? Odgavara im srbijansko društvo :)

Miki

pre 4 godine

Svaka cast g-dinu Lindemanu, ali ova informacija je za nas dobro poznata. Pa prof. Miroljub Jevtić sa beogradskog FPN-a više od 30 godina upozorava na rastući islamski ekstremizam na Kosmetu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija