• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2019

22:48

ZABOLE NJIH ZA KOSOVO, SAMO NA PARE MISLE! Đilas i Obradović POBESNELI zbog Vučićevog izlaganja o KiM!

Politika

ZABOLE NJIH ZA KOSOVO, SAMO NA PARE MISLE! Đilas i Obradović POBESNELI zbog Vučićevog izlaganja o KiM!

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović večeras su definitivno dokazali da im je u glavi jedino ideja kako da se domognu fotelje i vlasti, a da ih situacija na Kosovu i Metohiji uopšte ne zanima!

Lideri Saveza za Srbiju načisto su pobesneli zbog izlaganja predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je danas u Skupštini naciji podneo izveštaj o Kosovu i Metohiji!

Obradović je svoje nezadovoljstvo pokazaop na Tviteru gde se oglasio objavom:

Foto: Printscreen

Kad opozicija bojkotuje rad Skupštine i kad Vučić želi da govori koliko hoće - onda se direktan prenos prebacuje sa RTS2 na RTS1 u najboljem terminu i javni medijski servis ukida svoj redovni program zbog toga. Pa da li ima većeg moralnog bednika od Dragana Bujoševića? Dno dna - napisao je Obradović.

Lider Dveri načisto je poludeo zbog izlaganja predsednika o KiM, pošto je verovatno poremetio Đilasove i njegove planove.

Naime, Boškić i Điki su očekivali da će da namalate pare od reklama u prajm tajmu, a umesto toga morali su da slušaju o situaciji na KiM koja ih uopšte ne zanima,  što je dokazano ovim večerašnjim Obradovićevim statusom! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija