• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2019

23:55

LJOTIĆEVAC BOŠKO POTPUNO POLUDEO! Misli da može da presreće i napada ljude! A kad dobije po nosu kuka kao devojčica!

Politika

LJOTIĆEVAC BOŠKO POTPUNO POLUDEO! Misli da može da presreće i napada ljude! A kad dobije po nosu kuka kao devojčica!

Podeli vest

Ispred Skupštine Srbije uoči početka sednice o KiM došlo je do incidenta između poslanika Dveri i radikala, gde je najglasniji bio Boško Obradović

Lider Dveri Boško Obradović danas je potpuno poludeo pošto je sa nekolicinom svojih sledbenika umislio da može da presreće i napada ljude. 

Naime, oni nisu hteli da se sklone kako bi prošao automobil u kojem je bio lider radikala Vojislav Šešelj. 

Boškić je sa svojim pulenima najpre verbalno ušao u okršaj sa Šešeljom, a zatim je došlo do guranja i koškanja. 

Pristalice Dveri se nisu pomerale ispred automobila, a onda je reagovalo obezbeđenje. 

I naravno, kako to obično biva, Boškić se utripuje da je mnogo jak, a kada dobije po nosu kukumače kao devojčica i glumi žrtvu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bukagije

pre 4 godine

Nije doslo do incidenta, nego su Dveri inicirale incident, policajac nije reagovao, jer se pomahnitali poslanici smatraju zasticenim vrstama.Trebalo je da ih pregleda psihijatar i pita sta oni hoce maltretiranjem okoline da postignu i dokle moze da ide njihov primitivizam.I, takva policija je sprna za bukagije, kad ti dozvoljavas ovakve stvari.

MaDa

pre 4 godine

Kiprijanovic I horda ljoticevska su glumili siledzije,I dobili palicu,odnosno patku. Istine radi,Kiprijanovic nije dobio palicu u predelu slabina,kako prenosi N1,vec po bulji,odnosno gde najvise voli..tako da se jedino on ovajdio..voli covek,ne bira mesto..sta ti je strast..ako,ako..dobices kad god budes trazio...

kara đorđe

pre 4 godine

Može li ova politička nakaza, malo da se potrudi i pojasni šta želi. Verujte da ne pripadam nijednoj političkoj stranci i ne volim baš nešto taj soj, ali ova spodoba mi više ide na ku... ! I mogo li da se malo zaobiđu ovakvi likovi? Ovo više ne liči na ozbiljnu državu a vi još manje na ozbiljan list. Kome tebeju ovakvi ? Ima drugih ustanova predvidjenih za ovakve. I dajte više zajebite ovej narod ovakvim glupostima i budalama.

cinjenice

pre 4 godine

Seme ti jebem i pleme Vucicevicu, zenu i decu i sve da ti jebem. Jebace ti se majka za ovo pisanje, ima da te biju kao vola u kupusa jebeme ti sve najmilije što imaš picketino retardirana i maloumna.

SS

pre 4 godine

Toj budali Obradoviću i njegovim pratiocima odmah obući uniformu pa na KiM pa tamo neka iskaljuju snagu i bes.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija