• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.05.2019

08:36

VUČIĆ U DIPLOMATSKOJ OFANZIVI! Traži od Zapada: OBUZDAJTE PRIŠTINU!

Politika

VUČIĆ U DIPLOMATSKOJ OFANZIVI! Traži od Zapada: OBUZDAJTE PRIŠTINU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokrenuo je intenzivne diplomatske aktivnosti posle upada specijalnih jedinica ROSU na sever KiM, rečeno je Tanjugu u njegovom kabinetu

 

Predsednik Srbije zatražio je od zapadnih političkih centara da obuzdaju Prištinu i stavio do znanja da Srbija neće dozvoliti etnicko čišćenje na Kosmetu. 

Od saveznika, Rusije i Kine očekuje se svaka vrsta pomoći i podrške.

Predsednik Vučić će o detaljima ove situacije govoriti u Skupštini Srbije u nastavku posebne sednice o situaciji na KiM koja bi trebalo da počne u 10 sati. 

Situaciju na KiM IZ MINUTA U MINUT možete da PRATITE OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 4 godine

Dosta praznih priča. Ako sad ne reaguješ, odlazi!

milan lala

pre 4 godine

Bilo je dovoljno diplomatiska ofanziva od kojih nikakve koristi. Srbi su pod konstantnim terorom Uck bandi . Sad je vreme da vojska Srbije urazumi tu siptarsku razularenu bandu. Intervenisite vec jednom za ime Boga, niko nece stati u njihovu zastitu. Niti ce vas Brisela ili Berlin osuditi oni to fakticki zele da uradite da se stvari na KiM vec jednom rese

Smrad

pre 4 godine

Pa jesmo ili nismo najjači u regionu kako se do danas falio Informer. Pa ako smo najjači čemu onda kukumakanje da nam pomognu. Pali mašineriju i razbij bandu, ili smo jaki samo za štampu i parade a kad treba dejstvovati onda će da ćutimo i molomo druge da nam pomognu.

Miki

pre 4 godine

Upravo su ocistili jedan deo. A ti Vucicu sto vise odugovlacis to za tebe bolje, jer oni su opet uradili sta su hteli. U delu gde zivi 50 Srba, oni su pohvatali 20. Pa zar nije to etnicko ciscenje. Predsednice kazite necu da vas branim a ne diplomatija. Vojska je diplomatij.

Dobrivoj

pre 4 godine

Meni nije jasno zasto se ne zabrani N1 televizija? Nigde u svetu, televizija koja radi protiv drzave "domacina" nema dozvolu za rad, ljudi pocnimo se ponasati ozbiljno I odgovorno kao drzava.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija