• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

28.05.2019

09:28

ISTI ŠIPTAR HAPSIO I ĐURIĆA! Akcijom prištinskih specijalaca komanduje JEDAN ČOVEK, tvrde očevici!

Politika

ISTI ŠIPTAR HAPSIO I ĐURIĆA! Akcijom prištinskih specijalaca komanduje JEDAN ČOVEK, tvrde očevici!

Podeli vest

Pripadnici specijalne jedinice ROSU upali su jutros na sever Kosova i Metohije i uhapsili 13 Srba, pripadnika tzv. KPS-a. Kako očevici tvrde, isti oficir ROSU hapsio je i Marka Đurića 26. marta prošle godine

Kako se saznaje, ROSU ima spisak za hapšenje na kom se nalazi 21 ime. Građane opština na severu KiM rano jutros su probudile sirene za uzbunu, a veliki broj njih okuplja se na glavnom trgu u Kosovskoj Mitrovici, kod Spomenika Knezu Lazaru.

Podsećamo, na ovakvu akciju je već upozorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a jutros je naredio stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti.

(UŽIVO) UPAD ROSU NA SEVER KOSOVA! Naoružani dugim cevima UHAPSILI 13 SRBA, IMA RANJENIH!

- ROSU je upao na sever Kosova - od 6 časova primećeno je više kolona do zuba naoružanih šiptarskih jedinica, koje su ušle na teritoriju sve četiri opštine. Čuju se pucnji, ima i povređenih.Izvesno je da separatisti nisu samostalno izveli ovu akciju, već su imali dozvolu svojih sponzora. Predsednik Vučić je upozoravao na ovakav scenario, molili smo međunarodnu zajednicu da spreči upad kosovskih snaga, da spreči hapšenja Srba - ovo je njihova velika sramota, sramota zemalja Kvinte, koje ništa nisu preduzele da do ovoga ne dođe - rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija