• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.05.2019

14:27

(FOTO) OVO JE RUSKI PRIPADNIK UNMIKA KOGA SU UHAPSILI I PRETUKLI ŠIPTARI! Zbog njega se RUSIJA PODIGLA NA NOGE!

Politika

(FOTO) OVO JE RUSKI PRIPADNIK UNMIKA KOGA SU UHAPSILI I PRETUKLI ŠIPTARI! Zbog njega se RUSIJA PODIGLA NA NOGE!

Podeli vest

Nasilnici i banda u uniformama ROSU napali su danas na KiM i divljački pretukli državljanina Rusije, pripadnika UNMIKA!

Rus Mihail Krasnošćekov, koji je pripadnik UNMIKA je napadnut, dok je sa Srbima pričao na srpskom jeziku. Banditi iz ROSU napali su Ruskog državljanina i brutalno ga pretukli, a zatim i priveli. On ima povrede i podlive na oku, ispod oka i iznad usne. Posle izlaska nije davao izjave za medije.

Misija UN na Kosovu saopštila je danas da se ruski državljanin, kojeg su privele kosovske specijalne policijske snag tokom jutrošnje operacije, nalazi u bolnici.

- Ruski državaljnin se nalazi u bolnici i ima povrede - saopštio je Unmik za rusku agenciju Tass.

Ruska agencija RIA prenosi i izveštaje prištinskih medija da se on nalazi u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, kao i da su ga predstavnici Unmika posetili.

Foto: informer/printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić preneo je danas u Skupštini Srbije da postoje informacije da je pretučen i priveden i jedan ruski državljanin na KiM, Mihail Krasnoščenko, radnik UNMIK administracije.

VUČIĆ OTKRIO: Upravo su mi javili da su zapadne sile reagovale na akciju ROSU u Zubinom Potoku! PRIŠTINA PREKORAČILA MERE

Srpske vlasti su o tome upoznale nadležne organe ruskih državnig vlasti, dodao je prešednik.

- Pretukli su ga i priveli, ako je informacija pouzdana, najverovatnije da bi se dodvorili onima koji su celu akciju odobrili - rekao je Vučić.

Foto: informer/printscreen

RUSI BAŠ POBESNELI! Čepurin poručio Prištini: ODMAH OSLOBODITE NAŠEG DRŽAVLJANINA, neko će za to MORATI DA ODGOVARA!

Ambasador Ruske federacije u ?eogradu Aleksandar Čepurin oglasio se povodom jutrošnjih zbivanja na KiM i hapšenja ruskog državljanina Mihajila Krasnoščekova

- Revoltirani smo provokacijom pristinskih vlasti u odnosu na ruskog državljanina, saradnika UNMIKa Mihajila Krasnošćekova. Tražimo neodložno oslobođenje Rusa i pozivanje na odgovornost svih koji su krivi za ovaj incident - napisao je Čepurin na svom Tviter nalogu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pc

pre 4 godine

I kako su se to podigli na noge. Izgleda da nemaju ni noge no muda, samo cesu guzicom po blatu.

bbb

pre 4 godine

svaka cast Kosovari, samo hapsi te ruske spijune, to je zhgadija pijana djikanska

Ko

pre 4 godine

Dokaz kako smo mi pi..de i rusi isto, kako mogu da nam rade sta hoce i kad hoce a mi mozemo samo ka kenj..o ili smo i mi u ovoj igri.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija