• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2019

17:33

(VIDEO) DOSOVCI OSLOBODILI LJIMAJA IZ ZATVORA! Vučić otkrio STRAŠNU SRAMOTU bivše vlasti!

Politika

(VIDEO) DOSOVCI OSLOBODILI LJIMAJA IZ ZATVORA! Vučić otkrio STRAŠNU SRAMOTU bivše vlasti!

Podeli vest

Tokom odgovaranja na pitanja poslanika u Skupštini Srbije, predsednik Aleksandar Vučić se osvrnuo i na činjenicu da je prethodna vlast imala u rukama, u zatvoru, osuđenog teroristu Fatmira Ljimaja, kojeg je, uz neke njegove saborce, pustila na slobodu

Vrhunska sramota ljudi koji su tada predvodili Srbiju ostaće večno upamćena, jer postoje brojni dokazi o njihovom podmuklom radu po ovom pitanju. Da ne dužimo previše, pogledajte snimak u kojem pripadnik terorističke Oslobodilačke vojske Kosova govori o tome kako su esktremistima s puškama Fatmir Ljimaj, Gani Krasnići i Hisni Kiljaj naredili da ubijaju žene i decu.

 

 

Na snimku je Danica Marinković, tadašnji istražni sudija Okružnog suda u Prištini.

Vlast DOS-a je teroriste pomilovala i pustila iz zatvora, a Danicu Marinković su 2009. godine razrešili sudijske funkcije zato što je vodila istrage protiv albanskih terorista i o njihovim zločinima svedočila u Hagu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 4 godine

Sve pripadn8ke tog sudstva pohapsi ti kao I dosovce pa osuditi na dugogodisnje zatvorske kazne, da robijaju umesto siptara

mihajlo

pre 4 godine

Opzicija sarađuje od davno sa separatistima na Kosovu.

Marcco

pre 4 godine

Dajte imena i prezimena... dosovska vlast je mnogo širok pojam.

vlada

pre 4 godine

Ko iz bivse vlasti ga je oslobodio i ko je dao otkaz ovij hrabroj zeni ?

Vla

pre 4 godine

Zasto ne objavljujete moj Kommentar, ubice I saucesnicka bagra iz dosa kao I sluge iz sudstva treba da zavrse u zatvoru

Stef

pre 4 godine

Isti ste kso izgrebsne ploce,sko vec znas to da je tsko zatvaraj ih sta traze oni sada na slobodi

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija